Κούγιας – «Μίλησα με ξένους προπονητές, μένει προς το παρόν ο Φυντάνης»

Κούγιας – «Μίλησα με ξένους προπονητές, μένει προς το παρόν ο Φυντάνης»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον Ηλία Φυντάνη και τόνισε ότι θα μείνει μέχρι... να βρεθεί κάποιος που να ταιριάζει στη φιλοσοφία του και στης ΑΕΛ

Ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για όλα σχετικά με την ΑΕΛ. Από τον τεχνικό των «βυσσινί» μέχρι τα χρέη του συλλόγου, αλλά και τον Παναγιώτη Συμελίδη.

Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας τόνισε ότι η Λάρισα θα συνεχίσει με τον Φυντάνη στον πάγκο, για τον οποίο πάντως είπε πως δεν του θυμίζει τον προπονητή της προηγούμενης θητείας του, ενώ παραδέχθηκε πως αν βρει άλλον τεχνικό που να ταιριάζει στην φιλοσοφία του, θα τον αντικαταστήσει.

Ακόμα ο Κούγιας αναφέρθηκε σε χρέη 1 εκατ. ευρώ διακανονισμένα στην Εφορία σε 100 δόσεις, 144 χιλιάδες από ΦΠΑ σε 24 δόσεις και 350 χιλιάδες χρέη προς πρώην ποδοσφαιριστές. Χαρακτήρισε τα έσοδα μηδαμινά (400 χιλιάδες και άλλες 335 χιλιάδες από το solidarity), ενώ σημείωσε ότι 150 χιλιάδες εξ αυτών έχουν εκχωρηθεί για οφειλές από πρόστιμα. Υπογράμμισε ακόμα ότι όποιος θέλει να αναλάβει, θα πρέπει να παρουσιάσει τις οικονομικές του δυνατότητες και αν ο ίδιος πειστεί, τότε θα αποχωρήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούγιας τόνισε ότι ο Παναγιώτης Συμελίδης αποτελεί παρελθόν, γιατί μετά το ματς με τη Βέροια είπε ότι δεν θέλει να συμπεριληφθεί ξανά σε αποστολή όσο προπονητής είναι ο Φυντάνης. Παραδέχτηκε με τον τρόπο αυτό ότι το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι καθόλου καλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ