Σε αναζήτηση νομικού συμβούλου η Καβάλα

Σε αναζήτηση νομικού συμβούλου η Καβάλα

Η ΠΑΕ Καβάλα ψάχνει άτομο για να αναλάβει όλα τα νομικά ζητήματα του συλλόγου και σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα προαπαιτούμενα για τη συγκεκριμένη θέση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καβάλα μέσω της οποία ζητάει δικηγόρο για να επωμιστεί όλα τις νομικές υποθέσεις του συλλόγου. Σ’ αυτήν μάλιστα αναφέρονται αναλυτικά τα προσόντα που χρειάζεται να έχει ο άνθρωπος που θα προσληφθεί.

Η ανακοίνωση των «Αργοναυτών»:

«Στην συνέχεια της προσπάθειας μας να χτίσουμε ξανά από την αρχή την ποδοσφαιρική μας ομάδα αλλά και τον οργανισμό ΠΑΕ Α.Ο Καβάλα 1965, αναζητούμε ένα άτομο με ηγετικές ικανότητες ώστε να αναλάβει την θέση του νομικού συμβούλου της ομάδας.

Σε αυτή την απαιτητική, πλήρους απασχόλησης και σημαντική θέση χρειαζόμαστε ένα άτομο που έχει τις απαραίτητες ικανότητες για να αναλάβει ηγετική θέση σε όλα τα νομικά ζητήματα του οργανισμού αλλά και σε εξωτερικά και εσωτερικά ζητήματα του συλλόγου.

Μέσα στις υποχρεώσεις της θέσης είναι και οι νομικές συμβουλές προς το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά και οι διαπραγματεύσεις με τρίτους φορείς. Επίσης θα πρέπει να εκπροσωπείτε και να ηγείστε της νομικής μας ομάδας σε όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν με την διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ και την Κυβέρνηση.

Για να αναλάβετε αυτή την θέση χρειάζεστε:

– Άδεια ασκήσεως δικηγορικού επαγγέλματος για τουλάχιστον 2 χρόνια.

– Σωστή κατανόηση και γνώση των νόμων περί συμβολαίων, συναλλαγών, ιδιοκτησίας και παρεμφερών ζητημάτων.

Για την θέση προσφέρονται, Καλός μισθός, Ασφάλιση και η ευκαιρία να βάλεις και εσύ το “λιθαράκι” σου στην προσπάθεια ο ΑΟΚ και η πόλη της Καβάλας να “μεγαλώσουν” όπως όλοι μας ονειρευόμαστε.

Τρόποι επικοινωνίας:

1. Mέσω απευθείας μηνύματος στις σελίδες μας στα Social Media (Facebook – Instagram)

2. Μέσω e-mail στην διεύθυνση [email protected]

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ