Ηρακλής – «Την κυανόλευκη φανέλα με το σήμα μας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές» (pic)

Ηρακλής – «Την κυανόλευκη φανέλα με το σήμα μας θα φορούν οι ποδοσφαιριστές» (pic)

Ο Ηρακλής έκανε σαφές πως οι ποδοσφαιριστές του θα συνεχίσουν να φορούν την κυανόλευκη φανέλα με το σήμα του «Γηραιού».

Ο Ηρακλής μέσω ανακοίνωσης του ξεκαθάρισε πως το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι παίκτες του θα συνεχίσουν να φορούν την παραδοσιακή κυανόλευκη φανέλα η οποία φέρει πάνω της το σήμα του «Γηραίου».

Με την κίνηση τους αυτοί οι άνθρωποι του Ηρακλή θέλησαν να κάνουν σαφές πως οι δεσμεύσεις προς του παίκτες και το ποδοσφαιρικό έχουν τηρηθεί και έτσι το έμψυχο δυναμικό του «Γηραίου» θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας, έπειτα από το θέμα που έχει προκύψει γύρω από την ονομασία του συλλόγου, με την ομάδα να εμφανίζεται στο πρωτάθλημα της Superleague 2 ως Τρίγλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

«Οι δεσμεύσεις μας έγιναν πράξη και όποιος προσπάθησε να μας δημιουργήσει πρόβλημα κατάφερε να μας κάνει περισσότερο δυνατούς. Η κυανόλευκη φανέλα με το σήμα του Ηρακλή θα είναι αυτή που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές μας μέσα στο γήπεδο, παρά τα όσα έγιναν και την απέλπιδα προσπάθεια των «γνωστών αγνώστων» για να την αποτρέψουν. Η γραφειοκρατία που στάθηκε εμπόδιο ξεπεράστηκε και πλέον τίποτα δεν σταματά τον Ηρακλή να βρει τον δρόμο του, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Όπως παλιά, ΗΡΑ έτσι απλά!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ