Πιερικός – ΠΑΟΚ Β’ 0-0 – «Στραβοπάτημα» για τον Δικέφαλο στην Κατερίνη

Πιερικός – ΠΑΟΚ Β’ 0-0 – «Στραβοπάτημα» για τον Δικέφαλο στην Κατερίνη

Ο ΠΑΟΚ Β' «κόλλησε» στο 0-0 απέναντι στον Πιερικό για την 7η αγωνιστική της Superleague 2 και έχασε άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Μεγάλες νίκες σε έκταση για την Βέροια και τον Αλμωπό Αριδαίας απέναντι σε Απόλλων Λάρισας και Καβάλα αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πιερικού και έμεινε στο 0-0 για την 7η αγωνιστική της Superleague 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας της Κατερίνης, και πέταξε ακόμη δύο βαθμούς.

Η πρώτη φάση του ματς ανήκε στον Πιερικό με τον Καρανάτσιο στο 5′ να σουτάρει αλλά ο Ταλιχμανίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Ο «Δικέφαλος» απάντησε στο 13′ με τον Γκορντετζιάνι να βρίσκει ωραία τον Πανίδη αλλά ο τελευταίος αστόχησε από καλή θέση. Μάλιστα, στο 38′ ο Χατζηστραβός υποδέχθηκε τη μπάλα μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα πέρασε μακριά άουτ.

Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΟΚ συνέχισε να ψάχνει το γκολ και έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ στο 51′ με το σουτ του Χατζηστραβού να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γαλάνη.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φτάσουν κοντά στο γκολ με τον Σουντάρ στο 67′ να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνά δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις:  

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Γαλάνης, Μηλιώτης, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Μπουόλι, Εμπούσι, Σούνταρ, Καρανάτσιο, Χαρτσιάς, Ζαφειράκης, Κριμιτζάς.

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Σαλαμούρας, Χατζηστραβός, Τάχατος, Πανίδης, Γκορτετζιάνι.

Aναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα (11/12) 

Βόρειος όμιλος

Bέροια – Απόλλων Λάρισας 5-1

Ξάνθη – Ολυμπιακός Βόλου 2-0

Πιερικός – ΠΑΟΚ Β 0-0

Καβάλα – Αλμωπός 0-6

Θεσπρωτός – Νίκη Βόλου 2-0

Απόλλων Πόντου – ΑΕΛ Αναβλήθηκε

Νότιος όμιλος

Καλαμάτα – Διαγόρας 2-0

ΑΕ Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 3-2

Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1

Λεβαδειακός – Αιγάλεω 17.00

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ