Ιμπαγάσα – «Θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια, μεγαλύτερη ηρεμία και ποιότητα»

Ιμπαγάσα – «Θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια, μεγαλύτερη ηρεμία και ποιότητα»

Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε ισόπαλος χωρίς σκορ απέναντι στον Ηρακλή, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι Ερυθρόλευκοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος.

Ακόμα, ο Αργεντίνος προπονητής επισήμανε πως δεν ανησυχεί που η ομάδα του δεν σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι, μιας και ευκαιρίες δημιουργούνται, ενώ στάθηκε και στα δύο επόμενα ματς με Βέροια και Απόλλων Πόντου.

Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με κατοχή της μπάλας, ευκαιρίες, πολλά σουτ και 2-3 μεγάλες φάσεις αλλά δεν βάλαμε γκολ. Θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια, μεγαλύτερη ηρεμία και ποιότητα.

Στο δεύτερο μισό δεν είχαμε την ίδια εικόνα με το πρώτο, μας βγήκε και μία κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια στα τελευταία 20-25 λεπτά. Τα παιδιά όμως δεν είναι χαρούμενα γιατί θέλαμε τη νίκη. Προχωράμε για το παιχνίδι με τη Βέροια».

Για το αν ανησυχεί από τα δύο συνεχόμενα «στείρα» παιχνίδια επιθετικά: «Δεν ανησυχούμε γιατί φτιάχνουμε ευκαιρίες. Μας λείπει η ηρεμία στην τελική προσπάθεια. Κάτι που αποκτιέται από τη δουλειά στην προπόνηση πάνω στα τελειώματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν με Βέροια και Απόλλων Πόντου: «Τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι μια πραγματικότητα αυτή την εποχή, είναι δύσκολο για ένα ρόστερ να ανταποκρίνεται σε παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο αλλά με δουλειά και υπομονή θα τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ