Νίκη Βόλου – Καβάλα 7-0

Νίκη Βόλου – Καβάλα 7-0

Η Νίκη Βόλου δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση και επικράτησε άνετα με 7-0 της Καβάλας για την 8η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2.

Η Νίκη Βόλου είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Καβάλα για την 8η αγωνιστική του βορείου ομίλου της Super League 2, καθώς επικράτησε εύκολα με 7-0 και ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Καβάλα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, καθώς αγωνίζεται με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ενώ ακόμα δεν έχει καταφέρει να πέτυχε ούτε ένα τέρμα στην φετινή Super League 2.

Οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο είχαν σημειώσει ήδη τέσσερα τέρματα. H Nίκη Βόλου μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Χοσέτ, ενώ στο 10ο λεπτό ο Μέτσε έγραψε το 2-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Ροχάνο με κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ δύο λεπτά μετά ο ο Τσουκαλάς με σουτ σημείωσε το 4-0. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λούκας Γκαρσία έγραψε το 5-0 για την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βολιώτες μπήκαν πιο χαλαρά στην αναμέτρηση, καθώς το παιχνίδι είχε ήδη κριθεί, βέβαια στο 59ο λεπτό έκαναν το 6-0 με τον Μπόσιο και ο Βασιλείου στο 68ο λεπτό έγραψε το τελικό 7-0.

Νίκη Βόλου (Βοσνιάδης): Περιστερίδης, Κυρίτσης, Τζοβάρας, Τσιμπούκας, Γρομητσάρης (46′ Αλιατίδης), Μέτσε (46′ Μπόσιο), Τσουκαλάς (46′ Παναγιωτίδης), Βασιλείου, Μιράντα (46′ Μπάλλας), Λούκας Γκαρσία, Ροχάνο (46′ Αλτιντζής)

Καβάλα (Καραμπιμπέρης): Παπαποστόλου, Χατζηγεωργίου, Κλεπουσνιώτης, Γιαννακάς, Λαμπαδίτης, Θαλασσινός, Βορδοναράκης, Αποσόγλου, Καμαρίδης, Παπαδόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ