Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Β’ 0-0 – Κυριάρχησε στο Καυτανζόγλειο, τον σταμάτησαν τα δοκάρια

Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Β’ 0-0 – Κυριάρχησε στο Καυτανζόγλειο, τον σταμάτησαν τα δοκάρια

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν ανώτεροι, είχαν τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες – Συνεχίζουν αήττητοι οι Πειραιώτες.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο ανάμεσα στον Απόλλωνα Πόντου και τον Ολυμπιακό Β’, για την 9η αγωνιστική της Superleague 2. Ένα αποτέλεσμα-μαγική εικόνα, καθώς οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα ήταν καλύτεροι από τους γηπεδούχους, είχαν τρία δοκάρια και έχασαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη.

Με το 0-0 οι Πειραιώτες παρέμειναν αήττητοι στη φετινή Superleague 2 (3-5-0) και βρίσκονται στην τρίτη θέση του Βόρειου ομίλου με 14 πόντους, ενώ από την άλλη ο Απόλλων Πόντου βρίσκεται στην 14η θέση με 8 πόντους (2-2-5).

Καλύτεροι οι Ερυθρόλευκοι, δοκάρι ο Λιάτσος

Ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας την κατοχή της μπάλας και αναπτυσσόμενος κυρίως από τα πλάγια έψαχνε το γρήγορο γκολ, το οποίο θα έκανε γι’ αυτόν πιο εύκολη τη συνέχεια.

Πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 13’ με τον Ξενιτίδη να πιάνει το σουτ από τα 25 μέτρα, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε, με τους παίκτες του Ιμπαγάσα να φτάνουν κοντά στο 1-0 με τους Σουρλή στο 39’, αλλά και με την πανέμορφη εκτέλεση φάουλ του Λιάτσου τέσσερα λεπτά αργότερα, με την μπάλα να σταμάτα στο αριστερό δοκάρι του Πίτκα.

Με το καλημέρα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι απείλησαν εκ νέου με το φάουλ του Ξενιτίδη στο 47’, με τον Πίτκα όμως να διώχνει σε κόρνερ. Τρια λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες είχαν και δεύτερο δοκάρι, μετά από σέντρα σουτ του Λιάτσου.

Στο 57’ οι Ερυθρόλευκοι αναπτύχθηκαν ωραία, αλλά ο Πίτκας πρόλαβε τον Βοΐλη, μετά την πάσα του Ξενιτίδη, ενώ στο 65′ ο Κινκουέ έκοψε σωτήρια προ του Ενόμο. Στο 76’ η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα είχε τρίτο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Κίτσο. Ο άσος των Πειραιωτών έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε σε αντίπαλο και σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Πίτκα.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν δύο ευκαιρίες, με το σουτ του Σουντουρά να φεύγει λίγο άουτ, όπως επίσης λίγο αργότερα η κεφαλιά του Καλογέρη.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0, με τον Ολυμπιακό Β’ να συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα. Σε ένα ματς που δικαιούνταν τη νικη, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη και… χαμογέλασε στον Απόλλωνα Πόντου.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πατί, Παπαϊωάννου (62′ Ζαχαράκης), Αμαραντίδης, Φράγκος, Καλογέρης, Καλαϊτζίδης, Σουντουρά, Ενόμο, Δαλιανόπουλος, Μπαργκάν (93′ Δεινόπαπας)

Ολυμπιακός Β (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κινκουέ, Ξενιτίδης (86′ Τσέλιος), Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ντόη, Λιάτσος (69′ Κωστή), Κίτσος (78′ Σπυριδάκης), Σουρλής, Βοΐλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ