Απίστευτη ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου για την Καβάλα

Απίστευτη ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου για την Καβάλα

Με μία πρωτοφανή ανακοίνωση οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ζητούν από τους παίκτες της ομάδας τους να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας και να μην «ξεσπάσουν» πάνω της.

Για την ένατη αγωνιστική της Super League 2 o Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την Καβάλα και με μία σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα ανακοίνωση, οι οπαδοί της ομάδας της Μαγνησίας ζητούν από την ομάδα τους να πάρει απλά τη νίκη και να μην… ξεσπάσει πάνω στους «αργοναύτες».

Θυμίζουμε ότι η Καβάλα έχει ένα ρόστερ το οποίο κατά κύριο λόγο αποτελείται από… μποξέρ και μπασκετμπολίστες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστική σε κανένα ματς. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου τονίζουν πως έχουν βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν και θέλουν μόνο το τρίποντο και όχι να ταπεινωθεί περαιτέρω ένας ιστορικός σύλλογος όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε από τους παίχτες και την ομάδα μας για τον αγώνα της Κυριακής μόνο τους 3 βαθμούς και να σεβαστούν την ιστορία της Καβάλας. Έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση στο παρελθόν με αυτήν της Καβάλας και είναι λυπηρό τα παιχνίδια των «παραγόντων» να γίνονται πόνος προς τους φιλάθλους και τους οπαδούς της εκάστοτε ομάδας. Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του, δεν μπορεί να κοιτάει το μέλλον.

Ζητάμε να σεβαστούν την ιστορική Καβάλα και να πάρουν τους 3 βαθμούς και όχι να «ξεσπάσουν» πάνω της.
Επίσης την Κυριακή στις 18:00 καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας στο κλειστό του ΕΑΚ για να βοηθήσουμε την αντρική ομάδα μπάσκετ να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Αιόλου Τρικάλων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ