Βέροια – Πανσερραϊκός 3-0

Βέροια – Πανσερραϊκός 3-0

Η Βέροια επικράτησε άνετα εντός έδρας με 3-0 του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και προσωρινά ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η Βέροια επικράτησε άνετα εντός έδρας με 3-0 του Πανσερραϊκού για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και προσωρινά ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους στο +2 από τη Ξάνθη που έχει δύο αγωνιστικές λιγότερες. Στη 12η θέση με εννέα πόντους είναι ο Πανσερραϊκός. Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη εντός έδρας νίκη για την ομάδα της Βέροιας.

Ο αγώνας

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού έγινε από τους φιλοξενούμενους στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παπαβασιλείου να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα απέναντι στον Βελλίδη. Πέντε λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 17ο λεπτό η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Πασσά από πλάγια θέση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε και την αλλαγή πορείας της μπάλας σε πόδι αμυντικού των φιλοξενούμενων έγραψε το 1-0. Η Βέροια σε όλο το πρώτο μέρος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να καταφέρει να πετύχει και δεύτερο τέρμα μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Βελλίδη χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης η Βέροια είχε δοκάρι με σουτ του Πασά και στο 70ο λεπτό κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με σουτ του Γαβριηλίδη μέσα από την περιοχή έπειτα από μπαλιά του Μπουκουβάλα και έγραψε το 2-0. Στο 84ο λεπτό ο Σκόνδρας, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μπουκουβάλα, με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (87′ Δημόπουλος), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (87′ Ορφανίδης), Μούργος (81′ Ράμος), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (81′ Φοφανά), Πόζογλου (63’ Παπαχρήστος), Πασάς

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Κατσίκας, Γιανναράκης, Κουκόλης, Φουάσης, Ζέρης, Μαρκιόνι, Κρητικός (75′ Μέσσι), Έππας, Ανάκογλου (75′ Τσιμίκας), Κανίς, Παπαβασιλείου (60’ Κόντσι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ