Ξάνθη – Τρίκαλα 5-0

Ξάνθη – Τρίκαλα 5-0

Η Ξάνθη δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στα Τρίκαλα και επικράτησε με 5-0, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του βορείου ομίλου.

H Ξάνθη επικράτησε εύκολα των Τρικάλων με 5-0 για την 9η αγωνιστική της Super League 2 και ανέβηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του βορείου ομίλου.

Ο αγώνας

Η Ξάνθη ήταν κυρίαρχη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στα Τρίκαλα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 37ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πλατέλλα μετά από σέντρα του Τσέλιου. Στο 42ο λεπτό ο Ιμπραϊμι έκανε το 2-0 και 2 λεπτά αργότερα ο Τσέλιος έκανε έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 62ο λεπτό του αγώνα έκανε το 4-0 με τον Ιμπραϊμι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση. Στο 81ο λεπτό η Ξάνθη πέτυχε και 5ο τέρμα με τον Διαμαντόπουλο, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Γκόμεζ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ξάνθη (Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Πολίμος (84′ Δεληγιαννίδης), Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι (78′ Μανρόουζ), Θυμιάνης (67′ Δόρης), Ιμπραΐμι (67′ Διαμαντόπουλος), Τσέλιος, Πλατέλλας (84′ Δημήτριαδης), Γκόμεζ.

Τρίκαλα (Αμπέντε): Σεντουριόν, Σανδραβέλης (87′ Μανίσογλου), Παρέδες (46′ Μπαξεβάνος), Ριζογιάννης, Ρεκίν (46′ Ευθυμίου), Κουσκουνάς, Χειρίτραντας, Ντιαλόσι, Αουντίνο (46′ Πέλκας), Ελευθεριάδης, Νιάρος (78′ Κεχαγιάς).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ