Καβάλα: «Δείτε στο βίντεο τι παιχταρά πήραμε»

Καβάλα: «Δείτε στο βίντεο τι παιχταρά πήραμε»

Η Καβάλα ξεκίνησε μεταγραφές... ποδοσφαιριστών, πήρε Σέρβο φορ και τον ανακοίνωσε με επικό τρόπο

Μπορεί να ξεκίνησε την Superleague 2 έχοντας στο ρόστερ της μπασκετμπολίστες και μποξέρ, αλλά πλέον κάνει την δική της μεταγραφική αντεπίθεση.

Η Καβάλα, περί ου ο λόγος, ανακοίνωσε με επικό τρόπο, την απόκτηση του Μπόγνταν Σταμένκοβιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Σερβία και στον Ερυθρό Αστέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καβάλα, έχει δώσει 7 παιχνίδια στην Superleague 2, έχοντας ισάριθμες ήττες και απολογισμό 45 γκολ παθητικό και κανένα ενεργητικό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Ο Bogdan Stamenkovic από την Superliga Σερβίας στον ΑΟΚ.

Αν αναρωτιέστε πόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής είναι ο Bogdan αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτός ο νεαρός, ψηλός και ταλαντούχος επιθετικός, θα φέρει στην ομάδα μας ταχύτητα, δύναμη και όμορφα τελειώματα. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός είναι η Radnik Surdulica που αγωνίζεται στην Super Lig Σερβίας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα τέρματα που αναμένεται να σκοράρει με την φανέλα της ομάδας μας μέσα στα επόμενα χρόνια καθώς υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Bogdan καλώς ήρθες στον ΑΟΚ, καλώς ήρθες στην Καβάλα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ