ΕΠΟ – Τέσσερις ομάδες της Superleague 2 απειλούνται με αφαίρεση βαθμών

ΕΠΟ – Τέσσερις ομάδες της Superleague 2 απειλούνται με αφαίρεση βαθμών

Το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε την αφαίρεση βαθμών σε τέσσερις ομάδες της Superleague 2 για οφειλές που έχουν σε παίκτες.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία χτύπησε το… καμπανάκι σε τέσσερις ομάδες της Superleague 2 σχετικά με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ επέβαλε ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών στην Αναγέννηση Καρδίτσας και 3 βαθμών σε Βέροια, Διαγόρα και Παναχαϊκή, τονίζοντας πως οι ποινές δεν θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση που υπάρξει εξόφλήση των αναφερόμενων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από κάθε αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Ρουσσάκη.

Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από κάθε αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κατσίκα.

Επέβαλε στην Αναγέννηση Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από κάθε αγώνα πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Δημήτριου Θεοδωράκη.

Επέβαλε στη Βέροια 2019 την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση σε ποσοστό 50% του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ιβάν Μαλόν Αραγκονές.

Επέβαλε στον Διαγόρα την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σπυρίδωνος Γλυνού.

Επέβαλε στην Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αθανασίου Παπατόλιου.

Ενεργοποίησε σε βάρος της Παναχαϊκής την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Τιμόθεου Τσελεπίδη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ