Η πρώτη αποστολή του Βάθκεθ στον Παναθηναϊκό Β’

Η πρώτη αποστολή του Βάθκεθ στον Παναθηναϊκό Β’

Με 19 ποδοσφαιριστές η αποστολή για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού Β' κόντρα στον ΟΦ Ιεράπετρας.

Ο Χαβιέρ Βάθκεθ πραγματοποίησε το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί και ακολούθως ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς του Παναθηναϊκού Β’ με την Ιεράπετρα.

Η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Με προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΟΦ Ιεράπετρας (19/01, 15:00) στο δημοτικό στάδιο Καλλιθέας «Γρηγόρης Λαμπράκης», για την 11η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, ταχύτητες και παιχνίδι σε μικρούς χώρους, ενώ στην διάρκειά του αποχώρησε λόγω μυϊκού τραυματισμού ο Νταμπίζας.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι τραυματίες Βαγιαννίδης και Πάνκα, ενώ Σουρδής και Σερπέζης συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, πρώτης υπό τις οδηγίες του Χαβιέρ Βάθκεθ, ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του αγώνα.

Αυτοί είναι οι: Αγιούμπ, Aθανασακόπουλος, Αντωνίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καρβούνης, Κούτσιας, Κρυπαράκος, Μαρτίνης, Ματσαδές, Μπιλάλ, Οικονομάκης, Παυλάκης, Ρόμπι, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Φρόκου, Χριστογεώργος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ