Διαγόρας – Εργοτέλης 0-2

Διαγόρας – Εργοτέλης 0-2

Σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του τοπικού Διαγόρα στη Ρόδο πανηγύρισε ο Εργοτέλης στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Super League 2, καθώς επικράτησε 2-0 στη Ρόδο του Διαγόρα και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα ανεβαίνοντας πάνω από τους Ροδίτες στην 11η θέση με 14 βαθμούς στον Νότιο Όμιλο.

Οι Κρητικοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 65′ με πλασέ Κωστανάσιος, έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Κοκκίνη. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία, με την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη να καθαρίζει τη νίκη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Ποζατζίδη.

Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι οργανωμένοι οπαδοί του Διαγόρα τίμησαν με μια ανθοδέσμη τον τερματοφύλακα τoυ Εργοτέλη, Θέμη Τσέλιογια την δίχρονη παρουσία του στον σύλλογο της Ρόδου.

Οι συνθέσεις: 

Διαγόρας: Μπίντσης, Λαμπίρης, Τοπάλ, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου, Τσιαντούλας, Ζούνης, Μπαστιανός, Σινχ

Εργοτέλης: Τσέλιος, Κατσούρι, Ποζατζίδης, Κόλα, Μίκο, Βουτσάς, Άπι, Μπουτσάκης, Κωστανάσιος, Μπουρσέλης, Κόνρααντ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ