ΑΕΚ: Δείπνο με Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ για την Β’ ομάδα (pics)

ΑΕΚ: Δείπνο με Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ για την Β’ ομάδα (pics)

Δείπνο σε στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας είχε η Β' ομάδα της ΑΕΚ, με τους Κοσμάς, Παπαδημητρίου και Κονέ να δίνουν το «παρών».

Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι στιγμής η ΑΕΚ Β’ και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, μαζί με τον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Οφρυδόπουλου είχε μερικές ημέρες ηρεμίας και έτσι αποφασίστηκε να γίνει ένα δειπνό σε στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας. Μάλιστα, το «παρών» έδωσαν στο δείπνο ο CEO της Ένωσης, Γιώργος Κοσμάς, ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο ο τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Κονέ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά, του Εκτελεστικού Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, του τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ και με την επιμέλεια του γενικού αρχηγού της ομάδας, Ηλία Ατματσίδη, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα το δείπνο της ΑΕΚ Β στο ιδιαίτερα γνωστό στέκι, «Μπαρμπαλέξης», πολύ κοντά στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρόντες ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τους συνεργάτες του, όλο το σταφ και οι ποδοσφαιριστές. Η ομάδα μας, που εκπροσωπεί με υπερηφάνεια τα χρώματά μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά της είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και να τη συνδυάσουν με ιδιαίτερες ανατολίτικες γεύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ