ΑΕΚ Β’ – Επισκοπή 1-0: Νίκησε και παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ Β’

ΑΕΚ Β’ – Επισκοπή 1-0: Νίκησε και παρέμεινε στην κορυφή η ΑΕΚ Β’

Με γκολ του Κορνέζου, η ΑΕΚ Β' επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β’. Ένα γκολ του Κορνέζου στο 69ο λεπτό, ήταν αρκετό για την Ένωση, που επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής για την 15η αγωνιστική της Super League 2 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έσωσε το «τρίποντο» για την ομάδα του Οφρυδόπουλου στο 90+4 ο Γκίνης με μία τεράστια επέμβαση.

Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος, με την Ένωση να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο μπροστά από την αντίπαλη εστία. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να «ξεκλειδώσει» την εστία της Επισκοπής με τον Κορνέζο.

Ο Ρουκουνάκης έκανε τη σέντρα και ο Κορνέζος έκανε το 1-0, «λύνοντας» έτσι τα πόδια των «κιτρινόμαυρων» που χρειάστηκαν μία τεράστια επέμβαση του Γκίνη στις καθυστερήσεις για να «σφραγίσουν» το «τρίποντο».

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Κορνέζος, Αρβανίτης, Παρράς, Μπάμπης, Γερολέμου (89′ Κώτσιος), Τζούντα Γκαρσία (55’ Ρουκουνάκης), Χριστόπουλος, Αμούρ (81’ Ραντόνια), Ιατρούδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Καλαντζής, Τσάβος, Τριντάντε, Ανδρικόπουλος, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης (76’ Πέτρου), Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Σταθόπουλος (90′ Καραγιάννης), Νταρζίσιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ