Παναθηναϊκός Β’ – Λεβαδειακός 1-3: Άνετο πέρασμα για τους Βοιωτούς

Παναθηναϊκός Β’ – Λεβαδειακός 1-3: Άνετο πέρασμα για τους Βοιωτούς

O Λεβαδειακός κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 επί του Παναθηναϊκού Β στο γήπεδο της Λεωφόρου, και σύνεχισε την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα της Superleague 2

O Λεβαδειακός συνέχισε τις υψηλές του πτήσεις στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Οι Βοιωτοί κατάφεραν να επικρατήσουν με 3-1 του Παναθηναϊκού Β και παρέμειναν στην κορυφή του Νοτιού Ομίλου με 27 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτου έκανε ένα δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, στο κεφάλι του Χριστογεώργου και κατέληξε στο βάθος της εστίας του τριφυλλιού.

Οι πράσινοι επηρεασμένοι από το γκολ των φιλοξενούμενων, δέχτηκαν και δεύτερο λίγα λεπτά αργότερα. Για την ακρίβεια, η ομάδα της Λιβαδειάς έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, με τον Μυτίδη να κάνει ένα πανέμορφο σουτ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και θα μπορούσαν να έχουν πάει στα αποδυτήρια και βρισκόμενοι μπροστά με διαφορά τριών τερμάτων, αν οι Λιάγκας(24′) και Μυτίδης ήταν πιο εύστοχοι.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, ωστόσο οι πολλές αλλαγές στις  οποίες προχώρησε ο Λεβαδειακός επηρέασαν την συνοχή της ομάδας, με τα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα να ανήκουν στο τριφύλλι.

Ο Σαρδέλης κατάφερε να μειώσει στο 83′ σε 2-1 με τον Μαραθωνίτη λίγα λεπτά αργότερα να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 2-2. Το τελικό 3-1 έγραψε ο Τζιμόπουλος με κεφαλιά στο 88′.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ