Πέρασε από την Αριδάια ο ΠΑΟΚ Β’ – Πρώτη νίκη για την Καβάλα

Πέρασε από την Αριδάια ο ΠΑΟΚ Β’ – Πρώτη νίκη για την Καβάλα

Ο ΠΑΟΚ Β' έφυγε με το διπλό από την Αριδαία, καθώς επικράτησε με 2-1 του τοπικού Αλμωπού, ενώ και η Καβάλα πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στα Τρίκαλα επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β’ έφυγε με το διπλό από την Αριδαία, καθώς επικράτησε με 2-1 του τοπικού Αλμωπού, ενώ και η Καβάλα πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στα Τρίκαλα επικρατώντας εντός έδρας με 1-0 για την 11η αγωνιστική της Super League 2.

Στο νότιο όμιλο διεξήχθη μόνο μια αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στον Καραϊσκάκη Άρτας κόντρα στην Ζάκυνθο με τον φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-0. Το υπόλοιπα παιχνίδια είχαν αναβληθεί από χθες, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ Β’ αγωνίστηκε για πρώτα φορά φέτος και επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Αριδαίας, καθώς με τις συνεχείς αναβολές στο πρωτάθλημα της Super League εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού είχε δώσει το τελευταίο του παιχνίδι στις 19 Δεκεμβρίου κόντρα στον Θεσπρωτό εκτός έδρας.

Η Αριδαία είχε την πρώτη ευκαίρια μόλις στο 3ο λεπτό με τον Γιαλαμούδη να σεντράρει και τον Σέχου να πιάνει την κεφαλιά όμως ο Μπουργάνης απέκρουσε τη μπάλα. Με την συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν έπειτα από ωραία επίθεση, ο Κούτσιας έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ νίκησε τον Παϊτέρη για το 0-1.

Στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ Β’ «χτύπησε» ξανά όταν ο τερματοφύλακας του Αλμωπού Αριδαίας έκανε το λάθος και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Κούτσιας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τον «Δικέφαλο». Από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση και ο ΠΑΟΚ Β’ πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αριδαία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Ρόβα στο 56ο λεπτό. Στο 65ο λεπτό ο Ρόβας βρήκε ξανά δίχτυα, όμως το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς υποδείχθηκε από τον επόπτη σε θέση οφσάιντ. Λίγο μετά και πιο συγκεκριμένα στο 68ο λεπτό ο ΠΑΟΚ είχε μια καλή ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ όταν μετά από επικίνδυνο γύρισμα και με εξουδετερωμένο τον Παϊτέρη, δεν κατάφερε κάποιος παίκτης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ματς, καθώς έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσαούσης απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει την γραμμή. Έτσι έμεινε το 2-1 και ο ΠΑΟΚ Β’ έφυγε με το διπλό από την Αριδαία.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Παϊτέρης, Πρίκας, Σέχου, Σουλιώτης, Γιαλαμούδης, Κέρθι, Κολλάρας, Άσλα, Τριανταφυλάκης, Γιουκούδης, Ροβας

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Σαλαμούρας (46′ Μελετίδης), Τσαούσης, Χατζηστραβός (90+2′ Τσοπούρογλου), Κούτσιας (66′ Πανίδης), Γκορντεζιάνι (46′ Τζίμας).

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και για την Καβάλα. Οι «Αργοναύτες» που ξεκίνησαν στην Super League 2 με φοβερά προβλήματα, ενώ μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κατέβουν σε κάποια παιχνίδια με παίκτες οι οποίοι δεν ήταν καν ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά αθλητές άλλων σπορ , μετά από 7 ήττες και 3 ισοπαλίες, πήραν και το πρώτο τους τρίποντο επικρατώντας με 1-0 των Τρικάλων.

Η Καβάλα έφτασε πλέον τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πήρε μεγάλη βαθμολογική στον αγώνα που θα δώσει για να καταφέρει να μείνει στην κατηγορία.  Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Σταμένκοβιτς με σουτ στο 70′ δίνοντας τους πολύτιμους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

Καβάλα (Νούρι): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Αρμάλας, Ρέτσος (68′ Μούσια), Αλίμι (68′ Μπελεβώνης), Γροσδάνης (85′ Κοέν), Έμπερτ (90+2′ Θωμαΐδης), Σαμπανίδης και Σταμένκοβιτς.

Τρίκαλα (Ουσταμπασίδης – Καλογιάννης): Αγριμάκης, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Κεχαγιάς, Κουσκουνάς (67′ λ.τ Ντιαλόσι), Μπαξεβάνος, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Χειρίτραντας και Αουντίνο (78′ Μυλόπουλος).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Super League 2: 

Πρώτος όμιλος

Καβάλα – Τρίκαλα 1-0

Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΟΚ Β’ 1-2

Πανσερραϊκός – Πιερικός 1-1

Βέροια – Απόλλων Πόντου 5-0

Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας 0-0

Νίκη Βόλου – Ολυμπιακός Βόλου αναβλήθηκε

Δεύτερος όμιλος

Καραϊσκάκης – Ζάκυνθος 0-2

Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας Ρόδου αναβλήθηκε

Εργοτέλης – Χανιά αναβλήθηκε

Κηφισιά – Ηρόδοτος αναβλήθηκε

Αιγάλεω – Καλαμάτα αναβλήθηκε

Ρόδος – Καλλιθέα αναβλήθηκε

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ