Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟΚ Β’

Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ Β’ και ΠΑΟΚ Β’

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β' με τη Λάρισα (17:00) και το ματς της ΑΕΚ Β' με την Κηφισιά (14:45) συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αυλαία ανοίγει στις 14:45 με δύο αγώνες για τον Νότιο όμιλο. Αρχικά, η ΑΕΚ Β’ φιλοξενείται από την Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος». Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μετά την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο, θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, στόχος της Ένωσης είναι να πετύχει την τρίτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Την ίδια ώρα, το Αιγάλεω υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», με την ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη να θέλει να επιστρέψει στς νίκες, ενώ το συγκρότημα του Κώστα Βελιτζέλου επιζητά ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεφύγει λίγο από την επικίνδυνη ζώνη.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 17:00, ο ΠΑΟΚ Β’ φιλοξενείται από τη Λάρισα στο Αλκαζάρ. Οι «βυσινί» στοχεύουν στο «τρίποντο» έτσι ώστε να μειώσουν στον πόντο την διαφορά τους από την πρωτοπόρο Βέροια, ενώ οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν το τρίτο τους διπλό προκειμένου να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

17:00 Λάρισα – ΠΑΟΚ Β ΕΡΤ3

Νότιος όμιλος

14:45 Κηφισιά – ΑΕΚ Β ΕΡΤ3

14:45 Αιγάλεω – Αστέρας Βλαχιώτη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ