Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Β’ 2-3

Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Β’ 2-3

Ματσάρα στον Βόλο, με τους Πειραιώτες να παίρνουν τη νίκη με 3-2 – Μαρίνος, Σουρλής και Πινακάς τα γκολ του Ολυμπιακού Β’.

Την ανοδική του πορεία συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β’. Οι Πειραιώτες παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησαν στον Βόλο του Ολυμπιακού με 3-2 για την 17η αγωνιστική της Super League 2 και πέτυχαν μια ακόμα νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είδε την ομάδα του να πετυχαίνει δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Μαρίνο (5’) και Σουρλή (32’) και να αντιδράει εξαιρετικά όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 (Φιλίποβιτς 33’, Βερνάρδος 59’), πετυχαίνοντας τρίτο γκολ με τον Πινακά στο 65’.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του 20χρονου με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ όλα τα λεφτά ήταν ο πανηγυρισμός του Σουρλή στο 2-0, όταν ο νεαρός άσος των Πειραιωτών αφιέρωσε το τέρμα που πέτυχε στον αδικοχαμένο φίλο του Αρη, Αλκη.  Αυτή ήταν η 3η νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια για τον Ολυμπιακό Β’, που έφτασε τους 25 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ομάδα του Βόλου έμεινε στους 10 βαθμούς και στην προτελευταία θέση.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με εξαιρετικό σουτ του Μαρίνου. Στη συνέχεια μάλιστα οι φιλοξενούμενοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για να κάνουν το 2-0, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Ξενοδόχοβ, να πραγματοποιεί μεγάλες επεμβάσεις. Η πίεση των παικτών του Ιμπαγάσα, όμως, στο 32’ απέδωσε καρπούς, με τον Σουρλή να τελειώνει εξαιρετικά την αντεπίθεση του Ολυμπιακού Β’ και να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι  το μόνο που κατάφεραν στο πρώτο ημίχρονο ήταν να μειώσουν στο 33’ με τον Φιλίποβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και στο 50’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Τζολάκη να μπλοκάρει το σουτ του Κουντουριώτη. Εννιά λεπτά αργότερα, όμως, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με το σου του Βερνάρδου μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Η απάντηση του Ολυμπιακού Β’ ήταν άμεση, με τον Πινακά στο 65’ να κάνει 3-2 με ωραίο πλασέ. Δέκα λεπτά αργότερα οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο 4-2, αλλά ο Ξενοδόχοβ απέκρουσε το σουτ του Μαρίνου, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ που έκανε ο Κωστή έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 86’ ο Τζολάκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μανάφοβ και κράτησε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Φιλίποβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Παπακώστας, Κόλα (59′ Μάνγκα), Ντος Σάντος, Κότος (82′ Ντιαμπί), Κατσούκης (59′ Ξύδας), Βερνάρδος, Κουντουριώτης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Αποστολόπουλος, Καλογερόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης, Σουρλής, Σαπουντζής (63′ Τσέλιος), Μαρίνος, Κωστή (90′ Ντόι), Πινακάς (82′ Νταμπό).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ