Ξάνθη – Αναγέννηση Καρδίτσας 5-2: Ξέσπασμα με πεντάρα για τους «Ακρίτες»

Ξάνθη – Αναγέννηση Καρδίτσας 5-2: Ξέσπασμα με πεντάρα για τους «Ακρίτες»

Επιστροφή στις νίκες με... πεντάρα για την Ξάνθη. Το σύνολο του Βούλιτς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από πέντε αγωνιστικές χάρη στο επιβλητικό 5-2 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Την πρώτη της νίκη με τον Βούλιτς στον πάγκο πανηγύρισε η Ξάνθη, η οποία επικράτησε εύκολα με 5-2 της Αναγέννησης Καρδίτσας, επιστρέφοντας στα τρίποντα μετά από πέντε αγωνιστικές. Οι «Ακρίτες» από το πρώτο ημίχρονο είχαν ουσιαστικά τελειώσει την υπόθεση νίκη, καθώς στο πρώτο 45λεπτο είχαν ήδη πέτυχει τέσσαα τέρματα.

Το σκορ άνοιξε ο Διαμαντόπουλος στο 7′, με τον επιθετικό της Ξάνθη να αφιερώνει το τέρμα του στον αδικοχαμένο Άλκη. Ο ίδιος ανέλαβε στην συνέχεια ρόλο δημιουργού, καθώς στο 24′ «σέρβιρε» το 2-0 στον Γκινσάρι.

Ο Διαμαντόπουλος με το δέυτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0 στο 38′, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Δύο λεπτά αργότερα με ένα εξαιρετικό σουτ του Τσέλιου οι «Ακρίτες» ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0 απλοποιώντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Το δέυτερο μέρος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Άλι Μπαμπά στο 69′ να κάνει το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Μάνιου στο 74′ και με το σουτ του Λαρέα στο 80′, που πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Ίτσο, κατάφεραν να μειώσουν για το τελικό 5-2.

Ξάνθη (Βούλιτς): Ίτσο, Μιχαήλ, Ιμπραΐμι, Γκινσάρι (45+3′ Αλί Μπάμπα), Παπάζογλου (61′ Φαζός), Διαμαντόπουλος (72′ Μονρόουζ), Γκόμεζ (61′ Θυμιάνης), Τζανακάκης, Τσέλιος, Δόρης, Δεληγιαννίδης (46′ Ουνγιαλίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Γκουγκούδης, Καρανίκας, Κοτσώνης, Λαρρέα, Μπάλλας (72′ Δημούτσος), Πλέγας, Πολίτης (39′ Μπαντιμπαγκά), Μπενγκόα (60′ Βιδάλ), Μπιανκόνι (60′ Μάνιος), Μπραμπίγια (39′ Γκίνη)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ