Super League 2: Φουλ αγωνιστική δράση με εξ’ αναβολής αναμετρήσεις

Super League 2: Φουλ αγωνιστική δράση με εξ’ αναβολής αναμετρήσεις

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει 10 εξ' αναβολής αναμετρήσεις με το ματς του Α' ομίλου ανάμεσα σε Ξάνθη και Πανσερραϊκό να ξεχωρίζει.

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει δέκα εξ’ αναβολής αναμετρήσεις τόσο για τον Α’ όμιλο όσο και για τον Β’.

Αρχικά για τον Α’ όμιλο της Super League 2 ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ Β’ με την Καβάλα για την 10η αγωνιστική που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού. Ακόμα υπάρχει το ντέρμπι του βορρά ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανσερραϊκό για την για την 13η αγωνιστική, ενώ τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου για την 14η αγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά στον Β’ όμιλο υπάρχει το παιχνίδι της ης Καλλιθέας με την Επισκοπή για την 8η αγωνιστική, τα Χανιά αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Βλαχιώτη. Επιπλέον η ΑΕΚ Β’ δοκιμάζεται στην έδρα του Ηρόδοτου για την 12η αγωνιστική της Super League 2 και ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται το Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο για την 13η.

Tέλος η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Ρόδο στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης στον απόηχο της παραίτησης του Νίκου Αναστόπουλου μετά από δύο χρόνια από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ