Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Β’ στην Κρήτη – Νέα έντος έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’

Δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Β’ στην Κρήτη – Νέα έντος έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’

Με ένα γκολ του Ποζατζίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ηρόδοτος κατάφερε να πάρει σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ Β' σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12ή αγωνιστική της Superleague 2. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και ο Παναθηναϊκός Β από το Αιγάλεω με τον πρώην «πράσινο» Σέχου να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Με ένα γκολ του Ποζατζίδη στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ηρόδοτος κατάφερε να πάρει σημαντική εντός έδρας νίκη με 1-0 επί της ΑΕΚ Β’ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12ή αγωνιστική της Superleague 2. Με το ίδιο σκορ ηττήθηκε και ο Παναθηναϊκός Β από το Αιγάλεω με τον πρώην «πράσινο» Σέχου να χαρίζει την νίκη στην ομάδα του.

Hρόδοτος – ΑΕΚ Β 1-0

Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με την ΑΕΚ Β να γνωρίζει την ήττα με 1-0 στην έδρα του Ηρόδοτου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Superleague 2.

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά «φτωχό» από πλευράς φάσεων με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στο 0-1, ωστόσο το σουτ του Ιατρούδη απομάκρυνε πάνω στην γραμμή ο Κόρτσαμ.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ποζατζίδης στο 80′ χαρίζοντας μια πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη στην ομάδα του, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Παναθηναϊκός Β – Αιγάλεω 0-1 

Μετά την ήττα από την προηγούμενης αγωνιστικής από την Επισκοπή, ο Παναθηναϊκός Β γνώρισε νέα εντός έδρας απώλεια αυτή την φορά με αντίπαλο το Αιγάλεω σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Superleague 2.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά το παιχνίδι, με το πρώτος μέρος να περνά χωρίς την μεγάλη φάση μπροστά από τις δύο εστίες. Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» αύξησαν την πίεση τους, με σκοπό να βρούν το τέρμα κάτι που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι. Πιο συγκεκριμένα στο 58′ ο Χρήστος Σέχου έκανε το 0-1 «πληγώνοντας» έτσι την πρώην ομάδα του. Το 0-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ