«Μπαμ» με τερματοφύλακα του Κόπα Άφρικα σε ελληνική ομάδα

«Μπαμ» με τερματοφύλακα του Κόπα Άφρικα σε ελληνική ομάδα

Μεταγραφική βόμβα ετοιμάζεται να «σκάσει» στην Ελλάδα με ομάδα της Super League 2 να αποκτά τερματοφύλακα που αγωνίστηκε στο Κόπα Άφρικα.

Εν ενεργεία διεθνής τερματοφύλακας που αγωνίστηκε και στο πρόσφατο Κόπα Άφρικα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε ομάδα που αγωνίζεται στην Super League 2.

Πρόκειται λοιπόν για τον για τον Γιόνας Μέντες από τη Γουινέα, που αναμένεται στη χώρα μας το απόγευμα για λογαριασμό της Ζακύνθου, η οποία αγωνίζεται στην Super League 2, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα προφορικά και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές για να γίνει και επίσημα παίκτης της Ζακύνθου.

Ο 32χρόνος Γιόνας Μέντες έχει ύψος 1.91 και έχει αγωνιστεί στις Εθνικές ομάδες της Guinea-Bissau μετρώντας 7 συμμετοχές στο Κόπα Άφρικα, ενώ ακόμα έχει 12 συμμετοχές στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, και 24 συμμέτοχες στα προκριματικά του Κόπα Άφρικα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 15 του Γενάρη έπαιξε βασικός και ήταν αρχηγός της ομάδας της Γουινέας με αντίπαλο την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, όταν ηττήθηκε με 1-0 γκολ του Σαλάχ.

Ο γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1989 είναι ένας έμπειρος τερματοφύλακας που θα βοηθήσει την ομάδα της Ζακύνθου να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ