Μεταγραφή – «βόμβα»: Στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Καπέλ! (vids)

Μεταγραφή – «βόμβα»: Στην Ελλάδα ο Ντιέγκο Καπέλ! (vids)

Ο Ισπανός βρίσκεται στην Αθήνα και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Κρήτη για τον Ηρόδοτο.

«Βόμβα» μεγατόνων ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ο Ηρόδοτος, με τους Κυανόλευκους να έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Ντιέγκο Καπέλ!

Ο Ισπανός εξτρέμ βρίσκεται στην Αθήνα και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ταξιδέψει στην Κρήτη, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ηρόδοτο. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση, με τον Ηρόδοτο να προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ έμπειρο και ικανό εξτρέμ, ο οποίος έχει παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο έμπειρος άσος στο παρελθόν αγωνίστηκε για επτά χρόνια στη Σεβίλλη (2004-2011), κατακτώντας σε αυτό το διάστημα δύο φορές το Κύπελλο UEFA, ένα Copa Del Rey και ένα ισπανικό Σούπερ Καπ, ενώ είχε περάσει από Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Τζένοα και Αντερλεχτ.

Τελευταίος του σταθμός πριν έρθει στην Ελλάδα ήταν η Μπιρκικάρα, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Μάλτας. Η καριέρα του τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν υποβαθμίζει την σπουδαιότητα της μεταγραφής. Ο Ντιέγκο Καπέλ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 379 παιχνίδια, έχοντας 30 γκολ και 53 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ