Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση Πολωνού μέσου

Κηφισιά: Ανακοίνωσε την απόκτηση Πολωνού μέσου

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον 23χρονο Πολωνό μέσο Ματσέι Παλασέφσκι ανακοίνωσε η ομάδα της Κηφισιάς.

Την απόκτηση του 23χρονου Πολωνού μέσου Ματσεί Παλασέφσκι την τελευταία μέρα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε η ομάδα της Κηφισιάς.

Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Παλασέφσκι ήταν η πολωνική Γκόρνικ Πολκόβιτσε, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες της Ρακόφ, της Στόμιλ Όστσιν και της Σλασκ Βρότσλαβ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να είναι ο πρώτος του ποδοσφαιρικός σταθμός εκτός Πολωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά: «Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την απόκτηση του Ματσεί Παλασέφσκι, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1998, ο Maciej Palaszewski ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Slask Wroclaw, με την οποία έγινε επαγγελματίας το 2016.

Στην ομάδα της γενέτειράς του αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους, καταγράφοντας συνολικά 36 συμμετοχές και 3 γκολ στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει αγωνιστεί επίσης σε Rakow (3 συμμετοχές το 2016/17) και Stomil Olsztyn (35 συμμετοχές με 2 γκολ από το 2018 έως το 2020), ενώ στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα της Gornik Polkowice, με την οποία είχε 19 συμμετοχές και 1 γκολ στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία στους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ