Αυτά ήταν τα πρώτα 45 λεπτά του Φορτούνη μετά από 7,5 μήνες (vid)

Αυτά ήταν τα πρώτα 45 λεπτά του Φορτούνη μετά από 7,5 μήνες (vid)

Η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στη δράση συνδυάστηκε με γκολ και ένα αλάνθαστο 45λεπτο, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι και πάλι εδώ! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία 7,5 μηνών και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο «Φόρτου» αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Superleague 2 και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έπαιξε για ένα ημίχρονο στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και έκανε τα πάντα, δείχνοντας ότι ήταν, είναι και θα είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ υψηλού επιπέδου. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός από τις πρώτες του επαφές στο χθεσινό παιχνίδι έδειξε την τεράστια ποιότητα του, ενώ στο 25ο λεπτό άνοιξε και το σκορ μετά από δικό του κλέψιμο και ιδανικό τελείωμα. Ένα γκολ πολύ σημαντικό για τον ίδιο, καθώς ταλαιπωρήθηκε πολύ τους προηγούμενους μήνες λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί το καλοκαίρι στο φιλικό με την Βόλφσμπεργκερ. Για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Ο Φορτούνης το πρώτο πράγμα που έκανε μετά την επίτευξη του τέρματος που πέτυχε ήταν να πάει στην αγκαλιά του γιου του και της συντρόφου του και να πανηγυρίσουν μαζί την επιστροφή του στη δράση. Και την επιστροφή του στα γκολ. Ωστόσο δεν είναι μόνο το τέρμα που σημείωσε στο ματς με τα Τρίκαλα, αφού ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σε όλο το πρώτο ημίχρονο που έπαιξε ήταν καταλυτικός στη δημιουργία για την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Όλες οι επαφές του με την μπάλα ήταν σωστές, άπλωνε το παιχνίδι στις πλευρές, έψαξε κάθετα, αλλά και με μακρινές μπαλιές τους συμπαίκτες του, ενώ δοκίμασε και τα πόδια του σε 1-2 περιπτώσεις. Γενικότερα ήταν αλάνθαστος, καταγράφοντας πέρα από το γκολ και τελικές πάσες, ενώ είχε συνδρομή και στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, κάνοντας τη διαφορά για τον Ολυμπιακό Β’ κι όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην εύκολη νίκη των Πειραιωτών με 2-0.

Ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο λοιπόν ανήκει στο παρελθόν για τον Φορτούνη που συνεχώς ανεβάζει στροφές και δείχνει πως είναι θέμα χρόνου να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψει και πάλι στην πρώτη ομάδα. Εξάλλου ο «Φόρτου» είναι απαραίτητος για τον Ολυμπιακό και η απουσία του όλο αυτό το διάστημα ήταν αισθητή, με τον Μαρτίνς να περιμένει κι εκείνος την επιστροφή του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δείτε το γκολ του Φορτούνη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ