ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕΚ Β’ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με νέο πρωταγωνιστή

ΑΕ Καραϊσκάκης – ΑΕΚ Β’ 0-1: Επιστροφή στις νίκες με νέο πρωταγωνιστή

Χάρη στο παρθενικό επαγγελματικό γκολ του Αλέξη Γκολφίνου η ΑΕΚ Β' έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη καθώς επικράτησε με 1-0 στην Άρτα του Καραϊσκάκη.

Με το διπλό έφυγε από την Άρτα η ΑΕΚ Β’ που επικράτησε με 1-0 του Καραϊσκάκη, χάρη στο πρώτο επαγγελματικό γκολ του Αλέξη Γκολφίνου. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τέσσερα ματς στα οποία είχε μόλις έναν βαθμό. Με αυτή τη νίκη η Ένωση ανέβηκε στην τρίτη θέση με 32 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 17, μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Καραϊσκάκη να απειλεί πρώτος στο 4′, αλλά ο Γκίνης έδιωξε το σουτ του Ενρίκε. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Β’ είχε ακόμη μία σπουδαία επέμβαση, σε προσπάθεια του Μίσιτς από κοντά στο 31′ ενώ ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο 45λεπτο ήταν κάποια σουτ με τον Μουστακόπουλο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να σκοράρει όταν στο 50′ ο Γιαννούτσος έκανε τη σέντρα, ο Πριονάς δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γκολφίνος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και ήλεγχαν το ματς, αλλά στο 79′ ο Καραϊσκάκης έχασε σπουδαία ευκαιρία όταν ο Ναζίμ αστόχησε ολομόναχος από το ύψος του πέναλτι.

Στο 83′ ο Γκίνης έκανε ακόμη μία επέμβαση καθώς σταμάτησε την κεφαλιά του Γαλεάδη και στο φινάλε η ΑΕΚ Β’ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Γιούσης και Κοσίδης δεν κατάφεραν να σκοράρουν στις καθυστερήσεις, με τον δεύτερο μάλιστα να σημαδεύει το δοκάρι και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

ΑΕ Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λαζάρεφς, Πριονάς, Τάμπας, Κρισμάρεβιτς, Κορέλας (61′ Ναζίμ), Ντοναλντόνι, Μίλιτς, Κλιγγόπουλος, Βαν Ίπερεν, Βαφειάδης (61′ Νταλακούρας), Ενρίκε (60′ Γαλεάδης).

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ραντόνια (90+1′ Σταμούλης), Γιαννούτσος, Λάτσι, Κορνέζος, Μουστακόπουλος, Ρουκουνάκης (78′ Παρράς), Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία (90+1′ Γεωργέας), Μιτάι, Γκολφίνος (70′ Κοσίδης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ