ΑΕΚ Β΄-Εργοτέλης 1-1: Δεν ήταν αρκετή η γκολάρα του Γκαρσία για την ΑΕΚ Β΄

ΑΕΚ Β΄-Εργοτέλης 1-1: Δεν ήταν αρκετή η γκολάρα του Γκαρσία για την ΑΕΚ Β΄

Η... ζωγραφιά του Τζούντα Γκαρσία δεν απέτρεψε το εντός έδρας στραβοπάτημα για την ΑΕΚ Β΄ κόντρα στον Εργοτέλη (1-1).

Στο Ελ Πάσο η ΑΕΚ Β΄ φιλοξένησε τον Εργοτέλη, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις (1-1).

Την παράσταση έκλεψε ο Τζούντα Γκαρσία με το εκπληκτικό του γκολ. Ο αδερφός του Λιβάι… ζωγράφισε, αλλά το τέρμα του δεν απέτρεψε το εντός έδρας στραβοπάτημα κόντρα στους Κρητικούς. Με αυτήν την ισοπαλία, η ΑΕΚ Β΄ παρέμεινε στην 5η θέση της Super League 2 με 33 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην 7η θέση με 28 πόντους.

Σο 16ο λεπτό, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο σκορ. Από μακρινή απόσταση και με απίθανο σουτ, ο Γκαρσία έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα του Τσέλιου για το 1-0.

Η ΑΕΚ Β’ τέσσερα λεπτά αργότερα απείλησε με ένα σουτ του Γιούση που πέρασε άουτ, ενώ ο Εργοτέλης στο 25′ είχε ακόμα μια καλή στιγμή με τον Κοκκίνη.

Στο 32′ οι Κρητικοί  έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Μπουτσάκης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Λάτσι και ο Κόνραντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Κορνέζος, Λάτσι(46′ Γιαννούτσος), Ραντόνια, Μιτάϊ(71′ Γεωργέας), Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος(90+5′ Αρβανίτης), Γιούσης, Γκαρσία, Πάρρας, Γκολφίνος(71′ Κοσίδης)

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης(71′ Κατσούρι), Σερβιλάκης, Mico, Σαρρής(46′ Κόλλα), Μπουτσάκης(83′ Νεράλ), Πέϊος, Βουτσάς, Κοκκίνης(71′ Κουτάντος), Conraad(83′ Πατρινός), Appi

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ