Ξάνθη – Καβάλα 0-0

Ξάνθη – Καβάλα 0-0

Το ματς της Ξάνθης με την Καβάλα συνεχίστηκε σήμερα (28/2) για την 21η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες (0-0) στην «Xanthi FC Arena».

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Ξάνθης με τη -μέχρι πρότινος ουραγό- Καβάλα για την 21η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) στην «Xanthi FC Arena».

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση ξεκίνησε κανονικά χθες, αλλά οι πολύ κακές καιρικές συνθήκες (σ.σ. έντονη βροχόπτωση και ισχυροί άνεμοι) είχαν ως αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας στο 55ο λεπτό. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 34 βαθμούς, ενώ οι «αργοναύτες»… ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση, στην οποία βρίσκεται πλέον μόνος του ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Ξάνθης δεν καθόταν ο Ζόραν Βούλιτς, καθώς ο σύλλογος είχε ανακοινώσει χθες (27/2) ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, όπως και ο βοηθός του, Κώστας Μιχαηλίδης, με αποτέλεσμα αμφότεροι να βρίσκονται σε απομόνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ