Αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων το ΠΑΟΚ Β’- Πιερικός και το Λεβαδειακός – Αιγάλεω

Αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων το ΠΑΟΚ Β’- Πιερικός και το Λεβαδειακός – Αιγάλεω

Οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ Β' - Πιερικός και Λεβαδειακός - Αιγάλεω για την 24η αγωνιστική της Superleague 2 αναβλήκαν λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός συνεχίζει να «ταλαιπωρεί» το πρωτάθλημα της Superleague 2. Δύο αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική μια για τον Βόρειο όμιλο και μια για τον Νότιο οδηγήθηκαν σε αναβολή, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις που ματαιώθηκαν είναι οι ΠΑΟΚ Β’ – Πιερικός και Λεβαδειακός – Αιγάλεω. Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως ο Αστέρας Βλαχιώτη – Παναθηναϊκός Β’ θα ξεκινήσει στις 14:00 αντί στις 14:45 το Σάββατο (12/2).

Οι ανακοινώσεις της Superleague 2: 

«Σας ενημερώνουμε ότι οι αγώνες της 24ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β – ΠΑΕ Πιερικός για τον Α Ομιλο και ΠΑΕ Αιγάλεω – ΠΑΕ Λεβαδειακός για τον Β Ομιλο, αναβάλλονται λόγω Covid 19

Σας ενημερώνουμε ότι αγώνας της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ Αστέρας Βλαχιώτη – ΠΑΕ Παναθηναϊκός Β, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12.2.2022 στις 14:00 αντί στις 14:45 όπως είχε αρχικά ορισθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ