Παναθηναϊκός Β’: H αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Παναθηναϊκός Β’: H αποστολή για το παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Ο Παναθηναϊκός Β' ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη, με τον Βάθκεθ να ανακοινώνει την αποστολή της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός Β’ με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της εκτός έδρας  αναμέτρησης με τον Αστέρα Βλαχιώτη (12/3, 14:00) στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού Β’ περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Από την προπόνηση απουσίασε ο Κρυπαράκος, λόγω ίωσης.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο τεχνικός του τριφυλλιού, Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό στη Σπάρτη κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Αντωνίου, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού Β’: 

Aθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Νταμπίζας, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σερπέζης, Σουρδής, Τουρκοχωρίτης, Τσιριγώτης, Χριστογεώργος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ