ΑΕΚ Β’ – Ζάκυνθος 1-0: Λύτρωση με Γιούση

ΑΕΚ Β’ – Ζάκυνθος 1-0: Λύτρωση με Γιούση

H AEK Β' επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επικράτησε 1-0 της Ζακύνθου με σκόρερ τον Γιούση για την 25η αγωνιστική της Super League 2.

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ Β’. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα επικράτησε με 1-0 της Ζακύνθου για την 25η αγωνιστική της Super League 2, με τον Γιούση να πετυχαίνει το γκολ της νίκης στο 85′ λεπτό της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 28′ λεπτό του αγώνα λόγω της αποβολής του Πατσιογιώργου.

O αγώνας 

Η Ζάκυνθος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε τον έλεγχο για το πρώτο τέταρτο χωρίς ωστόσο να γίνει απειλητική. Η ΑΕΚ Β βρήκε τα πατήματα της και στο 28ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά με τον Γιούση. Στο 23ο λεπτό ο Κοσίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν έπιασε την κεφαλιά αλλά οι αμυντικοί της Ζακύνθου έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Η Ζάκυνθος στο 28ο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Πατσιογιώργος βγήκε εκτός Εστίας έπιασε την μπάλα με τα χέρια και πρόλαβε τον χριστόπουλο πριν σκοράρει σε κενή εστία με τον διαιτητή να του δείχνει την κόκκινη κάρτα. Από κει και πέρα η ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο να έχει παθητικό ρόλο στο ματς.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε στο 37ο λεπτό είχε διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Κοσίδη και τον Γιούση, όμως ο Μπαρμπουνόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του. Με τη συμπλήρωση των 45 λεπτών η ΑΕΚ είχε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία με τον Γιούση, όμως ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είπε και πάλι όχι, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ Β είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού και στον δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αρκετές ευκαιρίες δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 60ο λεπτό ο Μουστακόπουλος είχε ένα καλό σουτ, ωστόσο δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων, ενώ και στο 81ο λεπτό επιχειρήσει ακόμα ένα σουτ με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας. Η λύτρωση για την ΑΕΚ Β’ ήρθε στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης τελικά, όταν ο Χρήστος Γιούσης κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους κιτρινόμαυρους με ωραίο γυριστό σουτ, κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΑΕΚ Β (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Μιτάι, Λάτσι, Γιαννούτσος, Μπάμπης (61′ Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος (87′ Κορομηλάς), Γερολέμου (68′ Ρουκουνάκης), Γιούσης, Κοσίδης (87′ Μπούσης), Ευθ. Χριστόπουλος (68′ Ιατρούδης)

Ζάκυνθος (Νόλης): Πατσιογεώργος, Καραμί, Κούνια, Σοάρες (32′ Λάμπογλου), Καλλιβωκάς (32′ Μέντες), Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Κοναγκάγια, Μπαζάν, Ρουγκουά, Σαούλ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ