Λεβαδειακός – Καλλιθέα 1-1

Λεβαδειακός – Καλλιθέα 1-1

Λεβαδειακός και Καλλιθέα έμειναν στο 1-1 σε εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2 και η «μάχη» για την πρώτη θέση πήρε... φωτιά.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στον Β΄ όμιλο της Super League 2.

Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Καλλιθέα και αύξησε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά του από τη δεύτερη Καλαμάτα, με την αθηναϊκή ομάδα να ακολουθεί ένα βαθμό πίσω από τη «μαύρη θύελλα» και να παραμένει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πρώτο δεκάλεπτο, καθώς οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 7΄ με τον Νίλι, για να «απαντήσει» δύο λεπτά αργότερα ο Ευαγγέλου με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη από τη Λιβαδειά, όμως η κεφαλιά του Κυνηγόπουλου στο 78΄ σταμάτησε στο δοκάρι.

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Βήχος, Τσάπρας (85′ Μπαρμπόσα), Μεχία, Νίλι, Πολέττο (62′ Λινάρδος), Χάμοντ, Μυτίδης (73′ Δούμτσιος), Μουτίνιο (73′ Βρακάς).

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Τσιντώνης (77′ λ.τ Κονέ), Μουνιέ (84′ Ιωάννου), Ντιμίτριους, Κυνηγόπουλος.

«Άλμα» παραμονής για τον Απόλλωνα

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στο Super League 2 έκανε ο Απόλλων Πόντου, επικρατώντας στη Θεσσαλονίκη με 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική του Α΄ ομίλου.

Με το «τρίποντο» αυτό, οι νικητές ανέβηκαν στη 10η θέση της κατάταξης, ενώ στον αντίποδα οι Θεσσαλοί παραμένουν προτελευταίοι (μαζί με τα Τρίκαλα) και το έργο της παραμονής δυσχεραίνει. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 44′ ο Εσουμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ