Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό Β’ και Βέροια

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό Β’ και Βέροια

Τα ματς Χανιά – Παναθηναϊκός Β' (14:45) και Πανσερραϊκός – Βέροια (17:00 ΕΡΤ3) ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2.

Το σημερινό πρόγραμμα του Σαββάτου της Super League περιλαμβάνει επτά αναμετρήσεις για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τα παιχνίδια Χανιά – Παναθηναϊκός Β’ και Πανσερραϊκός – Βέροια να ξεχωρίζουν.

Στο νότιο όμιλο το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στα Χανιά και τον Παναθηναϊκό Β, το οποίο θα αρχίσει στις 14:45. Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Παπαδόπουλου, μετά την εντός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ Β θέλουν να κερδίσουν και την άλλη μεγάλη ομάδα του ομίλου προκειμένου να αναρριχηθούν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου και θέλουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα και να πετύχουν την 5η τους εκτός έδρας νίκη.

Στο βόρειο όμιλο από την άλλη στις 17:00 η πρωτοπόρος Βέροια δοκιμάζεται στην έδρα του Πανσερραϊκού, που αποτελεί έναν από τους ουραγούς της βαθμολογίας. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που μετρά τρεις σερί νίκες θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτό το σερί, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Super League 2:

Βόρειος όμιλος

17:00 Πανσερραϊκός – Βέροια (ΕΡΤ3)

14:45 Τρίκαλα – Ξάνθη

14:45 Νίκη Βόλου – Αλμωπός

Νότιος όμιλος

14:45 Χανιά – Παναθηναϊκός Β

14:45 Αιγάλεω – Επισκοπή

14:45 Αστέρας Βλαχιώτη – Εργοτέλης

14:45 Διαγόρας – Καραϊσκάκης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ