Χανιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Μπαϊροβιτς έπιασαν τριάδα οι Χανιώτες

Χανιά – Παναθηναϊκός Β’ 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Μπαϊροβιτς έπιασαν τριάδα οι Χανιώτες

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς πλήγωσε τον Παναθηναϊκό Β, με τα Χανιά να παίρνουν μία σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-0 των πράσινων και να ανεβαίνουν στην πρώτη τριάδα του Νοτίου Ομίλου της Superleague 2.

Ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς πλήγωσε τον Παναθηναϊκό Β, με τα Χανιά να παίρνουν μία σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-0 των πράσινων και να ανεβαίνουν στην πρώτη τριάδα του Νότιου Ομίλου της Superleague 2.

Τα Χανιά πήραν ένα σημαντικό τρίποντο, μετά το 1-1 κόντρα στην Καλαμάτα στην περασμένη αγωνιστική και ανέβηκαν στην 2η θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Β’ Ομίλου, μειώνοντας στο -6 τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να προηγηθούν,  με τον Μπαΐροβιτς να ανοίγει το σκορ μόλις στο 13ο λεπτό του αγώνα. Ο Σουηδός επιθετικός πλήγωσε εκ νέου τους πράσινους, πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 30′.

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τα Χανιά, να έχουν τον έλεγχο και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να ανεβάσουν και άλλο τον δείκτη του σκορ.

Χανιά: Κουτζαβασίλης, Φόμπι, Πατάπης, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Κάρλος, Τριανταφυλλάκος, Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς, Κόλα.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σερπέζης, Θεοχάρης, Σιδεράς, Ρόμπι, Καρβούνης, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ