Πήρε το ντέρμπι τoυ Β΄ ομίλου η Καλλιθέα – Νέα απώλεια βαθμών για Καλαμάτα (vid)

Πήρε το ντέρμπι τoυ Β΄ ομίλου η Καλλιθέα – Νέα απώλεια βαθμών για Καλαμάτα (vid)

Η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς στο Ελ Πάσο και παραμένει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Νέο «στραβοπάτημα» για την Καλαμάτα η οποία έμεινε ισόπαλη στην έδρα της Ζακύνθου. Νίκη «χρυσάφι» για την Καβάλα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Η Καλλιθέα επικράτησε με 1-0 της Κηφισιάς στο Ελ Πάσο και παραμένει σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Νέο «στραβοπάτημα» για την Καλαμάτα η οποία έμεινε ισόπαλη στην έδρα της Ζακύνθου. Νίκη «χρυσάφι» για την Καβάλα απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου.

Καλλιθέα – Κηφισιά 1-0 

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Καλλιθέα, η οποία επικράτησε με 1-0 στο Ελ Πάσο της Κηφισιάς και μειώσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό στους τρεις βαθμούς. Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο  με ελάχιστες φάσεις.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε, οι δύο ομάδες έψαξαν για το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται ένα εξαιρετικό πεντάλεπτο από το 80′ έως το 85′.

Συγκεκριμένα στο 79′ ο Βόκολος έριξε στην αναμέτρηση τον Μάλτσι ο οποίος αναδείχτηκε σε «χρυσή» αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο, Μάλτσι κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του με αριστερή προβολή, κάνοντας έτσι το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα (79′ Νάτσης), Ντιμίτριους (79′ Μάλτσι), Μουνιέ (67′ Κονέ), Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης (67′ Ρέντζας).

Κηφισιά (Ελευθερόπουλος): Αναγνωστόπουλος, Γκότοβος, Αρτυματάς, Παλασέβσκι (60′ Ντοριβάλ), Τετέι, Παπασάββας, Οικονομίδης, Καλλέργης (78′ Φελίπε Σόουζα), Μουστάκης, Ρικάρντο Βαζ (78′ Σωτηράκος), Παυλάκης.

Ζάκυνθος – Καλαμάτα 1-1

Σε νέα απώλεια βαθμών υποχρεώθηκε η Καλαμάτα, η οποία αν και κρατούσε την νίκη για 94′, τελικά άφησε ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Ζακύνθου. Η «Μαύρη θύελλα», ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης, και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα χάρη σε κεφαλιά του Λουκίνα στο 32′. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο 94′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιμέλι.

Ζάκυνθος (Νόλης): Μέντεζ, Καράμι, Κούνια (46′ Ζε Εσόνο), Άργκους (74′ λ.τ Κάρδαρης), Καλλιβωκάς, Κιτόκο, Νικολακόπουλος, Οντόνε, Μπαζάν (70′ Ρουκουά), Τσιμέλι, Σούρμπης (46′ Λάμπογλου).

Καλαμάτα (Μπελά): Ταΐρης, Κωνσταντινόπουλος, Λουπάνο, Αναστασόπουλος, Μαβινγκά, Παπατόλιος, Τσαγκαλίδης (75′ Κόκκορης), Παυλίδης, Χέρμπερτ, Μπόρχες (58′ λ.τ Σκεντεράι), Λουκίνας.

Ολυμπιακός Βόλου – Καβάλα 0-2

Τη νίκη της ημέρας πήρε σήμερα (27/3) η Καβάλα, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 2-0 μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Νούρι από τον πάγκο της και το αποτέλεσμα που πήρε στο ντέρμπι της ουράς έκανε… άνω κάτω τη «μάχη» της παραμονής.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν πλέον 19 βαθμούς, παραμένοντας στην τελευταία θέση, αλλά μείωσαν στους 4 την διαφορά τους από τον 13η Πιερικό.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Έμπερτ στο 55’. Ένα σκορ που κράτησαν σχετικά άνετα και μάλιστα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να μεγαλώσουν με τον Οκάν ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός (62′ Ντος Σάντος), Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου (34′ λ.τ Μαρκοπουλιώτης), Παπακώστας, Κόλα, Ξύδας, Σιαφά, Κουντουριώτης (62′ Κότος), Βερνάρδος.

Καβάλα (Αγγελίδης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς (46′ Αμούρ), Μπελεβώνης, Έμπερτ (84′ Οκάν), Σαμπανίδης (60′ Καραγιάννης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (77′ Ρέτσος).

Βόρειος Όμιλος: 

Τα αποτελέσματα
Τρίκαλα-Ξάνθη 1-1
Νίκη Βόλου-Αλμωπός Αριδαίας 1-0
Πανσερραϊκός-Βέροια 0-1
Απόλλων Λάρισας-Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
ΑΕΛ-Πιερικός 1-0
ΠΑΟΚ Β’-Θεσπρωτός 0-0
Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα 0-2

Nότιος Όμιλος: 

Tα αποτελέσματα

Αιγάλεω-Επισκοπή 1-1
Χανιά-Παναθηναϊκός Β’ 2-0
Διαγόρας Ρόδου-ΑΕ Καραϊσκάκης 0-1
Αστέρας Βλαχιώτη-Εργοτέλης 4-0

Ηρόδοτος-Ρόδος 0-0
Καλλιθέα-Κηφισιά 1-0
Ζάκυνθος-Καλαμάτα 1-1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ