Επίθεση σε ΠΑΟΚ, Γκαρσία και διαιτησία απο Καβάλα

Επίθεση σε ΠΑΟΚ, Γκαρσία και διαιτησία απο Καβάλα

Έντονα παράπονα από τον ΠΑΟΚ, τη διαιτησία και τον Πάμπλο Γκαρσία είχε ο ιδιοκτήτης της Καβάλας, Αλεξ Χαντιτάτζι.

«Καρφιά» κατά του ΠΑΟΚ, του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και της διαιτησίας, «εξαπέλυσε» μετά το τέλος της αναμέτρησης της Καβάλας με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά, ο Αλεξ Χαντιτάτζι. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Καβάλας έμεινε προβληματισμένος από τη συμπεριφορά των «ασπρόμαυρων» αλλά και του Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο δήλωσε πως έχει περάσει τη νοοτροπία του στους ποδοσφαιριστές του, ενώ πρόσθεσε πως οι διαιτητές της αναμέτρησης θα μπορούσαν να βρίσκονται στη φυλακή!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχω παράπονα και από τους διαιτητές, έχω δει πολλές κακές διαιτησίες στην Ελλάδα, αυτή ήταν η χειρότερη. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να βρίσκονται μέχρι και στη φυλακή με τον τρόπο που διαιτήτευσαν σήμερα. Αν η ελληνική κυβέρνηση θέλει να ξεκινήσει το ποδόσφαιρο πρέπει να ξεκινήσει από τη διαιτησία.

Ήταν αποκρουστική και αν θέλει η ίδια η ΕΠΟ ή η κυβέρνηση να δει αυτό το παιχνίδι και τη διαιτησία του συγκεκριμένου κυρίου, να τους δώσω το DVD για να βγάλουν τα πορίσματά τους. Ήταν μια κάκιστη διαιτησία, γενικά η συμπεριφορά της διαιτησίας και του ποδοσφαίρου είναι κακή απέναντί μας. Γενικά έχουμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες συμπεριφορές από την αρχή της σεζόν».

Για τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ και του προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία είπε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Με την τρόπο που συμπεριφέρθηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν εκπλήσσομαι επειδή το μεγαλύτερο στιγμιότυπο της καριέρας του Γκαρσία ήταν ότι επιτίθονταν σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές και αυτό το έχει περάσει και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ