Ισόπαλο το ντέρμπι Καλλιθέα – Καλαμάτα – Με νίκη συνέχισε ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός

Ισόπαλο το ντέρμπι Καλλιθέα – Καλαμάτα – Με νίκη συνέχισε ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός

Καλλιθέα και Καλαμάτα «κόλλησαν» στο 0-0 σε ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο. Ο πρωτοπόρος Λεβαδειακός συνέχισε με νίκη, καθώς επικράτησε 1-0 της Επισκοπής. Άλμα παραμονής για την Καβάλα η οποία επικράτησε με 2-0 εκτός έδρας των Τρικάλων.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Ελ Πάσο Καλλιθέα και Καλαμάτα, με το τελικό 0-0 να αφήνει και τους δύο μονομάχους αρκετά… πίσω από την κορυφή. Φυσικά την απώλεια βαθμών των δύο, εκμεταλεύτηκε ο Λεβαδειακός ο οποίος επικράτησε με το… φτωχό 1-0 της Επισκοπής και άνοιξε και άλλο την διαφορά, από τους διώκτες του.

Καλλιθέα – Καλαμάτα 0-0 

Δεν είχε νικητή, αλλά ούτε και γκολ η αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Καλαμάτα. Οι δύο ομάδες είναι κοντά στην βαθμολογία, 48 πόντους έχει η Καλλιθέα στην 3η θέση, στο +2 από Καλαμάτα και Κηφισιά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ στο 58ο λεπτό. Ο Κυνηγόπουλος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Λαδά.

Καλλιθέα: Στρέζος, Μανθάτης, Βασιλούδης, Κύργιας, Ευαγγέλου, Μπουλούλης, Σαντάνα, Ντιμίτριους, Μουνιέ, Κυνηγόπουλος, Τσιντώνης.

Καλαματά: Λαδάς, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Παυλίδης (70′ Μόζερ), Τάτος, Παπατόλιος, Άλβες, Λουκίνας, Γρίβας.

Λεβαδειακός – Επισκοπή 1-0 

Ακόμη μία νίκη πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Επισκοπής για την 28η αγωνιστική της Superleague 2. Η ομάδα της Λιβαδειάς είναι μόνη πρώτη με 56 πόντους και βρίσκεται στο +8 από τα Χανιά και την Καλλιθέα.

Η Επισκοπή από την άλλη έμεινε στην 7η θέση με 39 πόντους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό με σουτ του Μπαρμπόσα.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Βήχος, Τζημόπουλος, Μπαχανάκ, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο, Χάμοντ, Νίλι, Πολέττο, Μπαρμπόσα, Συμελίδης.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Γκονζάλες, Νοικοκυράκης, Τσάβος, Σκόνδρας, Καραγιάννης, Πολυχρόνης, Εμπόι, Σταθόπουλος.

Tρίκαλα – Καβάλα 0-2

Σπουδαίο διπλό για πανηγύρισε η Καβάλα στην έδρα των Τρικάλων με 2-0. Οι «Αργοναύτες» κατάφεραν να χτυπήσουν δις με «δράστη» τον Καϊούμπι, ο οποίος με δύο τέρματα στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης (78′,95′) χάρισε μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, η οποία αναπτέρωσε κατα πολύ τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Nότιος Όμιλος 

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής

Σάββατο 2/4

ΟΦ Ιεράπετρας – Παναθηναϊκός Β’ 2-0

Αιγάλεω – ΑΕΚ Β’ 1-1

Κυριακή 3/4

Λεβαδειακός – Επισκοπή 1-0
Ηρόδοτος – Κηφισιά 3-2
Καλλιθέα – Καλαμάτα 0-0
Χανιά – Εργοτέλης 0-0
Διαγόρας – Αστέρας Βλαχιώτη 2-0
Ζάκυνθος – Καραϊσκάκης 2-0

Βόρειος Όμιλος

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής 

Σάββατο 3/4

Ολυμπιακός Β’-Πιερικός 3-0
Ολυμπιακός Βόλου-Νίκη Βόλου 1-2
ΠΑΟΚ Β’-Αλμωπός Αριδαίας 0-1

Κυριακή (4/4)

Ηρακλής – Απόλλων Πόντου 0-3
Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη 0-0
ΑΟ Τρίκαλα – Καβάλα 0-2
ΑΕΛ – Θεσπρωτός 17.00
Ρεπό: Βέροια

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ