Εντός ο Ολυμπιακός Β’ , εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό Β’ και ΑΕΚ Β’

Εντός ο Ολυμπιακός Β’ , εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό Β’ και ΑΕΚ Β’

Η αυλαία της 30ης αγωνιστής της Super League 2 ανοίγει σήμερα με τα παιχνίδια, Λεβαδειακός-ΑΕΚ Β', Αιγάλεω-Παναθηναϊκός Β' και Ολυμπιακός-Θεσπρωτός.

Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 ανοίγει σήμερα και περιλαμβάνει τρία παιχνίδια.

Για τον Βόρειο όμιλο στις 17:00 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β υποδέχεται τον Θεσπρωτό. Οι ερυθρόλευκοι του Αριέλ Ιμπαγάσα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Ξάνθη με 2-1 θέλει τη νίκη κόντρα στο Θεσπρωτό για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έπειτα από την εκτός έδρας ήττα από την Λάρισα και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τον νότιο όμιλο στις 14:45 ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Λεβαδειακός υποδέχεται την ΑΕΚ Β’. Οι Βιωτοί μετρούν τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο την διαφορά τους. Αντίθετα η Ένωση του Νίκου Παναγιωτάρα μετά την εντός έδρας νίκη της, σε βάρος του Ηρόδοτου θέλει τη νίκη για να εδραιωθεί στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τέλος πάλι για τον νότιο όμιλο στις 17:00 το Αιγάλεω αντιμετωπίζει στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», τον Παναθηναϊκό Β’. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη στοχεύει στην όγδοη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θέλει να βάλει τέλος, στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγωνιστικών που έχει χωρίς νίκη. Από την άλλη το τριφύλλι θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας λευκή ισοπαλία με την Καλλιθέα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ