Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’ 2-1

Αιγάλεω – Παναθηναϊκός Β’ 2-1

Aν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ηλιάδη(30'), το Αιγάλεω βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και έφερε τούμπα το ματς(2-1),κόντρα στους «πράσινους», πανηγυρίζοντας έτσι μια πολυ΄σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας. Αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Χοτζάλι(91').

Αν και βρέθηκε να χάνει από τα μίσα του πρώτου μέρους, τελικά το Αιγάλεω κατάφερε να πάρει την νίκη επι του Παναθηναϊκού Β’ με 2-1. Βρίσκοντας δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο, το «σίτι» κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς, πανηγυρίζοντας έτσι μια σπουδαία νίκη, εν όψει της συνέχειας.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του ματς ο Παναθηναϊκός Β’ είχε περισσότερο τον έλεγχο, με τους «πράσινους» να σκοράρουν στο 23′ αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ.

Ο Ηλιάδης στο 30’ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια τον Παναθηναϊκό Β’ με προβάδισμα. Ωστόσο το σκηνικό στην επανάληψη άλλαξε, με το Αιγάλεω να αλλάζει την εικόνα του άρδην, καταφέρνοντας να φτάσει στην σπουδαία αντατροπή.

Αρχικά ο Παπανικόλας στο 75′, έκανε με κεφάλια το 1-1. Το Αιγάλεω πήρε φόρα μετά το γκολ και έκανε την ανατροπή με τον Δημητριάδη στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Κάπως έτσι οι γηπεδούχοι έπιασαν την 6η θέση, ενώ οι «πράσινοι» παρέμειναν στη μέση της βαθμολογίας με 31 πόντους.

Αιγάλεω: Φυλακτός, Παπανικόλας, Παναγιώτου, Βλάχος, Αναστασίου, Λάσκαρης, Πιαστόπουλος, Τσιλιγκίρης (46′ Τριμμάτης (90+4′ λ.τ Μπρέμπος), Σταματάκης (46′ Δημητριάδης), Αρναρέλλης (46′ Χοτζάλλι), Μπαρμπαρούσης (87′ Καλύβας).

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Θεοχάρης (87′ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης (87′ Καρβούνης), Μαρτίνης, Αλμπάνης, Τσιριγώτης (73′ Μαραθωνίτης), Ηλιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ