Στον Ρέντη με τον Αλμωπό ο Ολυμπιακός Β’, εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκό Β’ και ΠΑΟΚ Β’

Στον Ρέντη με τον Αλμωπό ο Ολυμπιακός Β’, εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ Β’, Παναθηναϊκό Β’ και ΠΑΟΚ Β’

Τα ματς Ολυμπιακός Β – Αλμωπός (14:45), Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Β (14:45 ΕΡΤ3), Επισκοπή – ΑΕΚ Β (14:45) και Τρίκαλα - ΠΑΟΚ Β' (14:45) «κλέβουν» την παράσταση από το σημερινό... μενού της 32ης αγωνιστικής της Super League 2.

Πέντε αναμετρήσεις έχει το σημερινό… μενού της 32ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στον Βόρειο όμιλο, στις 14:45 στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο Ολυμπιακός Β΄θα υποδεχτεί τον Αλμωπό. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ισοπαλίας με την Καβάλα, με το σύνολο του Άριελ Ιμπαγάσα να στοχεύει μονάχα για το «τρίποντο».

Την ίδια ώρα, για τον ίδιο όμιλο, ο ΠΑΟΚ Β’ φιλοξενείται από τα Τρίκαλα που θα κατέβει με δέκα ποδοσφαιριστές (!), με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη σημαντική νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στον Νότιο όμιλο, ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό Β’. Οι πρωτοπόροι του ομίλου θέλουν μόνο νίκη έτσι ώστε να «κλειδώσουν» την πρωτιά. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη ψάχνει την πρώτη του νίκη, θέλοντας να βάλει τέλος στο κακό σερί με τα έξι παιχνίδια χωρίς «τρίποντο».

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ Β’ θα δοκιμαστεί στο Ρέθυμνο, απέναντι στην Επισκοπή, σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 Ολυμπιακός Β – Αλμωπός

14:45 Τρίκαλα – ΠΑΟΚ Β

Νότιος όμιλος

14:45 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός Β (ΕΡΤ3)

14:45 Επισκοπή – ΑΕΚ Β

17:00 Αιγάλεω – Εργοτέλης (ΕΡΤ3)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ