Εύκολο έργο για τον Λεβαδειακό απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ (3-0) – Νίκη  για την ΑΕΚ Β’ με καυτό… Γιούση (1-3)

Εύκολο έργο για τον Λεβαδειακό απέναντι στον Παναθηναϊκό Β’ (3-0) – Νίκη για την ΑΕΚ Β’ με καυτό… Γιούση (1-3)

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση ο Λεβαδειακός επικράτησε εύκολα με 3-0 του Παναθηναίκού Β' εντός έδρας, διατηρώντας έτσι το +5 από την δεύτερη Καλλιθέα. Με τον συνήθη ύποπτο Χρήστου Γιούση να σημειώνει δύο τέρματα η ΑΕΚ Β' έφυγε με το διπλό(1-3) από την έδρα της Επισκοπής.

Ο Λεαδειακός είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, του οποίου επικράτησε με 3-0 στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Superleague 2. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά την αναμέτρηση, καθώς χαρακτηριστικό είναι πως και τα τρία γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος.

Το σκορ για τους Βοιωτούς άνοιξε μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Μουτίνιο, ο οποίος με με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η ομάδα του Ταουσιάνη ήταν ασταμάτητη και στο 10′ έπειτα από σέντρα του Κονέ, ο Μπαρμπόσα έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Μάλιστα, μέχρι το 12′ οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμα δύο τεράστιες ευκαιρίες, με τα σουτ του Μπαρμπόσα στο 8′ και το 12′ να καταλήγουν στο δοκάρι.

Ο Μπαχανάκ σφράγισε την νίκη για την ομάδα του στο 45′, κάνοντας το 3-0 με όμορφη κεφαλιά. Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, και να φτάνουν εύκολα στην επικράτηση.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Κονέ, Βρακάς, Μουτίνιο, Συμελίδης και Μπαρμπόσα.

Παναθηναϊκός Β’: Μαργκόνο, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Νταμπίζας, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης και Ηλιάδης.

Επισκοπή – ΑΕΚ Β 1-3 

Ο Χρήστος Γιούσης αποτελεί όχι μόνο τον MVP της φετινής ΑΕΚ Β’, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος της Superleague 2. Και αυτό το απέδειξε για ακόμη μια φορά, παίρνοντας από  το χεράκι την Ένωση οδηγώντας την στη νίκη με 3-1 επι της Επισκοπής.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήταν σε εξαιρετική μέρα καθώς με δύο γκολ στο 48′, στο 52′, έβαλε τις βάσεις για την νίκη των κιτρινόμαυρων, φτάνοντας έτσι τα 16 γκολ την φετινή σεζόν.

Ο Νοικοκυράκης μείωσε στο 60′ για τους γηπεδούχους, με τον Ευθύμη Χριστόπουλου να γράφει το τελικό 1-3 στο 90′ από ασίστ του Γιούση. Αποβλήθηκε ο Γερολέμου στις καθυστερήσεις, στην 6η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου ανέβηκε η ΑΕΚ Β’.

Επισκοπή: Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τασιούλης, Καραγιάννης (19′ Σταθόπουλος), Τσάβος, Εμπόι, Νταρζίσιο, Σουμπασάκης (60′ Σκόνδρας), Νοικοκυράκης, Πολυχρόνης, Τριντάντε

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Παρράς (91′ Αρβανίτης), Ραντόνια (71’Σταμούλης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Μπάμπης, Γερολέμου, Γιούσης (91′ Κορομηλάς), Τζούντα Γκαρσία (86′ Μπούσης), Μιτάι, Κοσίδης (71′ Χριστόπουλος)

Τρίκαλα – ΠΑΟΚ Β’ 0-6

Σε ένα ματς στο οποίο τα Τρίκαλα κατέβηκαν με μόλις 10 παίκτες στην σύνθεση, εκ των οποίων ο ένας ήταν τραυματίας, ο ΠΑΟΚ Β’ κατάφερε να πάρει την νίκη με 6-0.

Ο Φασίδης έκανε το 1-0, ενώ στο 15′ ο Κούτσιας ανέβασε τον δείκτη του σκορ, στο 2-0. Πριν απ’ τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γρόσδης πέτυχε το τρίτο γκολ των φιλοξενουμένων. Στο 64′ ο Τζίμας με πλασέ πέτυχε το 4-0, με τον Καλουτσικίδη να γράφει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 87′ ο Τζήμας.

Τρίκαλα: Περλέσι, Σανδραβέλης, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Κλεμέντε, Γκιντεκέ, Ιωαννίδης, Ευθυμιου, Ζησόπουλος, Μυλόπουλος

ΠΑΟΚ Β’: Ταλιχμανίδης, Μανωλιούδης, Παναγιώτου (64′ Καλουτσικίδης), Κουλιεράκης, Τσαούσης, Γρόσδης, Μελετίδης, Τάχατος, Φασίδης, Κούτσιας, Σπυρίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ