Τρίτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΚ Β’ (1-2), έφυγε με το διπλό από το Αιγάλεω ο Λεβαδειακός (1-2)

Τρίτη διαδοχική νίκη για την ΑΕΚ Β’ (1-2), έφυγε με το διπλό από το Αιγάλεω ο Λεβαδειακός (1-2)

Η ΑΕΚ Β' πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη της στην Super League 2, επικρατώντας του ΟΦ Ιεράπετρας (1-2), ενώ ο Λεβαδειακός απέδρασε με το διπλό από την έδρα του Αιγαλέου (1-2).

Η ΑΕΚ Β’ επικράτησε με 2-1 του ΟΦ Ιεράπετρας, φτάνοντας έτσι στην τρίτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, κάτι το οποίο την έχει φέρει στην πεντάδα του νότιου ομίλου.

Η Ένωση ευτύχισε να πάρει προβάδισμα στο σκορ νωρίς νωρίς, όταν ο Πάρρας εκμεταλλεύτηκε μια φοβερή κάθετη του Μιτάι και με ένα ωραίο σουτ έκανε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο και συκγκεριμένα στο 60′ με τον Αντερέγκεν, όμως στο 73′ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ.

Ο Μπάμπης βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής και με ένα συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Από εκεί και πέρα, ο Λεβαδειακός πανηγύρισε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας εκτός έρδας του Αιγαλέου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να προηγήθηκαν στο 35′ με τον Αρναρέλη, όμως οι Βοιωτοί έφεραν τούμπα το ματς χάρη στα γκολ των Συμελίδη (40′) και Μυτίδη (45′) και πλέον είναι μια… ανάσα από το διασφαλίσουν και μαθηματικά την πρώτη θέση.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:

ΟΦ Ιεράπετρας – ΑΕΚ Β’ 1-2

Αιγάλεω – Λεβαδειακός 1-2

Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

Πιερικός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ