ΑΕΚ Β’ – Καλλιθέα 0-3

ΑΕΚ Β’ – Καλλιθέα 0-3

Η Καλλιθέα επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ Β' στο Σεραφείδιο και διατήρησε τις μαθηματικές ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η Ένωση για ένα ημίχρονο αγωνιζόταν με παίκτη λίγοτερο.

Η Καλλιθέα επιβλήθηκε με 3-0 της ΑΕΚ Β’ στο Σεραφείδιο για την εξ αναβολής 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 και διατηρείσαι τις όποιες ελπίδες για την κυνήγι του πρωτοπόρου της βαθμολογίας του Νοτίου ομίλου Λεβαδειακού.

Για την ΑΕΚ Β’ αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο νέο γήπεδο στα Σπάτα, όπου στα προηγούμενα δύο ματς που είχε δώσει εκεί είχε πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες επί των Ηρόδοτου και Ρόδου. Επιπρόσθετα η ΑΕΚ Β’ λίγο πριν το φινάλε το πρώτου ημιχρόνου έμεινε με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Μουστακόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα με την Ένωση να παίζει για ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Ο αγώνας

Η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ωστόσο η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού άνηκε στην ΑΕΚ, η οποία στο 2ο λεπτό απείλησε με ένα βολέ του Ραντόνια, ωστόσο ο Στρέζος ήταν σε ετοιμότητα.
Από εκεί και πέρα η Καλλιθέα απειλείς με τον Μουνιέ στο 6ο λεπτό και με τον Μάλτσι στο 12ο λεπτό αλλά ο Χατζηεμμανουήλ ήταν σε ετοιμότητα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να είναι επιθετικοί και στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Μουνιέ με ωραίο πλασέ να κάνει το 1-0, ενώ στο 42ο λεπτό ο Γάλλος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του πάλι με ένα όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2-0. Στο 45ο λεπτό αποβλήθηκε ο Μουστακόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ουσιαστικά από εκεί και πέρα τα πάντα έγιναν ακόμα πιο εύκολα για την Καλλιθέα.

Το έργο της Καλλιθέας πλέον ήταν εύκολο με παίκτη παραπάνω και στο 56ο λεπτό με πλασέ του Τσιντώνη η ομάδα του Βόκολου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ Β’ στο 75ο λεπτό είχε ένα άστοχο σουτ με τον Γκαρσία. Στο 83ο λεπτό ο Ραντόνια τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να συνεχίσει κουτσαίνοντας για να μην μείνει η Ένωση με εννιά παίκτες καθώς ο Νίκος Παναγιωτάρας είχε πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές του.

ΑΕΚ Β’ (Παναγιωτάρας): Χατζηεμμανουήλ, Ραντόνια, Κορνέζος, Λάτσι (46′ Μπούσης), Μιτάι (66′ Μιτάι), Μουστακόπουλος, Μπάμπης (78′ Ρουκουνάκης), Γερολέμου, Τζούντα Γκαρσία, Κοσίδης (78′ Ιατρούδης), Γιούσης (55′ Ευθ. Χριστόπουλος)

Καλλιθέα (Βόκολος): Στρέζος, Ρώσση, Τσιντώνης (68′ Χασαμπένγκοβιτς), Μπουλούλης (77′ Ντιμίτριους), Χατζηδίμπας, Βασιλούδης, Σαντάνα (68′ Βογιατζής), Μουνιέ (62′ Νάτσης), Κυνηγόπουλος (77′ Κωστίκα), Μανθάτης, Μάλτσι

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ