Παναθηναϊκός Β΄: Στον αέρα η αναμέτρηση με τη Ρόδο

Παναθηναϊκός Β΄: Στον αέρα η αναμέτρηση με τη Ρόδο

Η αναμέτρηση (27/4) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β' και τη Ρόδο όπως όλα δείχνουν δεν θα διεξαχθεί καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν για την αναμέτρηση.

Στον… άερα είναι η προγραμματισμένη για άυριο (27/4)  ανάμεσα στον Παναθηναϊκό Β’ και τη Ρόδο για την 33η αγωνιστική της Super League 2 καθώς όπως όλα δείχνουν οι φιλοξενούμενοι δεν θα κατέβουν για την αναμέτρηση στον Ασπρόπυργο, όπως είχαν πράξει και στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Καλαμάτα.

Όπως έκανε γνωστό και ο πρόεδρος της ομάδας της Ρόδου, , Τώνης Μαρτίνης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του, λόγω των οφειλών προς το πρόσωπο τους δεν είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν και πως θα παίξουν μόνο στο παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής με τον Καραϊσκάκης Άρτας ούτως ώστε η ομάδα να μην πέσει δύο κατηγορίες απευθείας.

Πάντως την ίδια ώρα, από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τη λίγκα, ο Παναθηναϊκός Β΄ ολοκλήρωσε κανονικά την προετοιμασία του για τη αναμέτρηση με τους Ροδίτες.

Έτσι ο Χαβιέρ Βάθκεθ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το αυριανό ματς.

Αυτοί είναι οι: Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης, Αντωνίου, Δημητρίου, Ηλιάδης, Θεοχάρης, Καραμπάς, Καρβούνης, Κούτσιας, Μαραθωνίτης, Μαργκόνο, Μαρτίνης, Ματσαδές, Μπιλάλ, Νταμπίζας, Ρόμπι, Σαρδέλης, Σουρδής, Τσιριγώτης και Φρόκου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ