Ολυμπιακός Β’ – Ολυμπιακός Βόλου 3-2: «Τρελή» ανατροπή για την ομάδα του Ιμπαγάσα

Ολυμπιακός Β’ – Ολυμπιακός Βόλου 3-2: «Τρελή» ανατροπή για την ομάδα του Ιμπαγάσα

Ο Ολυμπιακός Β' έχανε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο μέσα σε 20 λεπτά γύρισε «τούμπα» το ματς και επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού Βόλου, κλείνοντας υποδειγματικά τη σεζόν.

Κλείσιμο με «τρελή» ανατροπή για τον Ολυμπιακό Β’! Παρότι η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 στη λήξη του πρώτου μέρους κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς μέσα σε 20 λεπτά και να φτάσει σε μια φοβερή νίκη, επικρατώντας με 3-2 για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2!

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ο Βασίλης Σουρλής έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και σκόραρε. Σκόραρε και ο Πινακάς ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χρήστου Κουντουριώτη.

Η ομάδα του Ιμπαγάσα ανέβασε στροφές και πίεσε ωστόσο κόντρα στη ροή, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0 στο 29ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος η ιστορία του παιχνιδιού άλλαξε ολοκληρωτικά. Ο Μαρίνος μείωσε άμεσα στο 50ο λεπτό, αφού πήρε το ριμπάουντ μετά το χαμένο του πέναλτι.

Ο Σουρλής αυτός που έφερε το ματς σε απόλυτη ισορροπία στο 64ο λεπτό, σημειώνοντας το 2-2! Το τελικό 3-2 που «σφράγισε» και τη μεγάλη ανατροπή διαμόρφωσε ο Πινακάς μετά την έξοχη ενέργεια του Κίτσου.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Ολυμπιακού Β’ στην Super League 2 στα τελευταία του επτά παιχνίδια, ολοκληρώνοντας τη σεζόν υποδειγματικά.

Ολυμπιακός Β’ (Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Κίτσος, Κουτσίδης (46’ Ντόι), Καλογερόπουλος (88’ Κεραμίδας), Νίκολιτς (81’ Σαπουντζής), Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Σουρλής, Τσέλιος (46’ Πινακάς), Μαρίνος, Κωστή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ