Καλαμάτα: Τέλος ο Μπελά, ανακοίνωσε Τσιώλη

Καλαμάτα: Τέλος ο Μπελά, ανακοίνωσε Τσιώλη

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την λήξη την συνεργασία της με τον Γιάννη Μπελά και άμεσα ανακοίνωσε τον Σάκη Τσιώλη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μια ημέρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Super League 2 η Καλαμάτα ανακοίνωσε πως ολοκληρώνει την συνεργασία της με τον υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας Γιάννη Μπελά, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της Καλαμάτας μετά την απομάκρυνση του Νίκου Αναστόπουλου.

Πάντως η Μαύρη Θύελλα δεν έχασε χρόνο και άμεσα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Μεσσηνίας ξανά μετά από την σεζόν 2004-2005. Η πρόσληψη του Τσιώλη από την Καλαμάτα είχε γίνει γνωστή εδώ και και μερικές ημέρες, καθώς και ο ίδιος το είχε επιβεβαιώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Mάλιστα όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας η παρουσίαση του Σάκη Τσιώλη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/5 στις 12:00 στα γραφεία της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καλαμάτα: 

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ευχαριστεί τον Γιάννη Μπελά για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η συμβολή του στην πολύ καλή φετινή πορεία της Μαύρης Θύελλας ήταν σημαντική. Ξεκίνησε στην αρχή της σεζόν ως βοηθός προπονητή και στα μέσα της χρονιάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μας, η οποία στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την πρόσληψη του κύριου Σάκη Τσιώλη ως προπονητή της ομάδας, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ελπίζουμε σε μία αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος του συλλόγου μας.

Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3/5 στις 12.00, στα γραφεία της ΠΑΕ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ