Φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Φιλική νίκη της ΑΕΚ Β’ κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’

Η ΑΕΚ Β' νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό Β' σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Σεραφείδειο.

Φιλική νίκη για την ΑΕΚ Β’ που επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκό Β’ σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Σεραφείδειο.

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε δυνατά στον αγώνα και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Γερολέμου (9′) και Κορομηλά (10′) που υποχρέωσαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα Μαργκόνο σε δύσκολες αποκρούσεις, όμως στο 18′ ο Σταμούλης έκανε μια πολύ καλή ατομική προσπάθεια από τα δεξιά και πάσαρε στον Κοσίδη που με συρτό διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 40′ μετά από σέντρα του Ματζουρανάκη από τα αριστερά, αρχική απόκρουση της άμυνας και άπιαστο σουτ του Ευθύμη Χριστόπουλου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρουκουνάκης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναθηναϊκός Β’ μείωσε στο 66′ με πλασέ του Τσιριγώτη.

ΑΕΚ Β: Θεοχάρης (75′ Μπαλαμώτης) Σταμούλης, Κώτσιος, Κορνέζος (41′ Κάτσικας) Ματζουρανάκης (60′ Παρράς) Ρουκουνάκης, Γερολέμου (60′ Πιτιλάκος) Πάπα (70′ Ιατρούδης) Κορομηλάς, Ευθ. Χριστόπουλος, Κοσίδης (24′ Γκολφίνος)

Παναθηναϊκός Β: Μαργκόνο (46’ Χατζηγιαννάκης), Τουρκοχωρίτης, Ρόμπι (60’ Νταμπίζας), Αντωνίου (60’ Σαντικάι), Κούτσιας, Σερπέζης (46’ Δημητρίου), Θεοχάρης (46’ Ηλιάδης), Κρυπαράκος (46’ Καραμπάς), Αθανασακόπουλος (46’ Καρβούνης), Αλμπάνης (46’ Μαρτίνης), Μπιλάλ (46’ Τσιριγώτης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ