Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Πέλκα!

Ηρακλής: Ανακοίνωσε τον Πέλκα!

Τον Βασίλη Πέλκα ανακοίνωσε ο Ηρακλής, ξάδελφο του διεθνή ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πέλκα.

Μεταγραφή νούμερο 4 για τον Ηρακλή! Οι «κυανόλευκοι» επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον 22χρονο Γιαννιτσιώτη μεσοεπιθετικό, ξάδερφο του διεθνή άσου της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρη Πέλκα.

Είχαν προηγηθεί αυτές των Βασίλη Βιτλή, Χρήστο Κουντουριώτη και Αλέξανδρου Δόρη ενώ υπενθυμίζεται πως βρίσκεται κοντά και σε συμφωνία με τον πολύπειρο τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη.

Διαβάστε επίσης: Εγκρίθηκε η προκήρυξη: Ο τελευταίος υποβιβάζεται, ο 13ος παίζει μπαράζ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πέλκα Γεννημένος στις 16/10/1999, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός

Ο Βασίλης Πέλκας ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.Οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την ομάδα του Ηρακλή, της οποίας αποτέλεσε μέλος, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές με την Κ-17 του Συλλόγου.

Η επόμενη σεζόν ωστόσο, τον βρήκε στην γειτονική του Βέροια, στην Κ-19 της ομάδας.
Ακολούθησε ο Εθνικός Γιαννιτσών και στην συνέχεια στον ΑΟ Γιαννιτσών με την φανέλα του οποίου έκανε το πρώτο του…ξεπέταγμα. Πραγματοποίησε 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (Γ’ Εθνική) και κύπελλο.Οι επιδόσεις του με την ομάδα των Γιαννιτσών δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Απόλλων Σμύρνης ο οποίος έφτασε κοντά στην απόκτησή του με την μεταγραφή του τελικά να ναυαγεί και τον ίδιο να υπογράφει στα Τρίκαλα.

Σε τρεις σεζόν είχε 61 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ηρακλής καλωσορίζει τον Βασίλη Πέλκα και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ